SATILMIŞTIR.

arkadaşlar merhaba, elimde olan beyaz s2 yi satıyorum ya da iphone 4 - 4s ile takas yapabilirim, cihazımda yazılımsal ve donanımsal hiç bir problem yoktur. kutusu kaybettim, cihaz kayıtlıdır, tıkır tıkır çalışmaktadır. yalnız her s2 de fabrikasyon hatası olan metal çerçevesinde soyulma vardır, şeffaf koruyucu ile kullanılırsa hiç belli olmamaktadır. ankara'da olan arkadaşlar gelip görebilirler, çayımı içebilirler. bu ilan keyfi bir ilandır, satılsa da satılmasa da olur, telefon değişikliği için açılmış bir ilandır. arkadaşlar metal çerçevesinde soyulma var diye fiyatı öldürmeye çalışmayın, kasaları var 50-60 liraya ancak ben orijinalliği bozulmasın diye değiştirmeden koydum, yoksa kasayı değiştirip 900 tl diyebilirdim. iphone'da program geliştireceğimden dolayı satıyorum zaten, lütfen ölü teklifler vermeyin 500-600 olsun diyenler var. yapmayın yazıktır.
cihaz - sarj aleti ve usb kablosu vardır. yanında 8gb hafıza kartıda verilecektir.
ekranda çekim esnasında toz konmuştur, çizik vs bulunmamaktadır. detaylı görebilmeniz çok fotoğraf ekledim.

istediğim fiyat : 700 TL'dir. son fiyattır, pazarlık yoktur.

iletişim için : facebook.com/okanerencakmak
msn messenger : okan_ask@hotmail.com