3 ay ile 1 yıl arasında kafanızdaki projeyi öğrenip yapabilirsiniz. En önemli kısım neye başlanacak ne yapılacak istenilen özelliklere ulaşılabilecek misiniz? Bazen profesyonel yardım gerekebilir. Kodlarken hata olunca size yardımcı olacak birisi olursa 2,3 aya bile olur. Henüz netleşmeyen projenin kodlanması da uzun sürüyor haliyle.
Bu işin birde güvenliği, tasarımı, kontrolü, geliştirmesi, SEOsu var.
Proje net hocam başlangıçta çok kabataslak ve basit ana hatlarıyla yazmak istiyorum bir kere yazdıktan sonra zamanla ilerler herhalde.
Benden size tavsiye
vidobu.com üzerinden 1aylık üyelik alın php başlangıç ve php ileri düzey eğitim setini idm gibi bir araç ile indirin pcnize ( daha rahat izlersiniz. ) bu eğitim setini ortalama 1ay gibi bir süre içinde bitirin bundan sonra script yazmaktan tutunda php ile aklınıza ne gelirse yapabilirsiniz. Bu bana uzun gelir pahalı gelir dersen piyasada ücretsiz php eğitim setleride var onlarada bir göz at
cizgi-tagem.org örneğin.
Phpyi tam öğrenmek istemiyorum script yazmak istiyorum araştıra araştıra yapıcam derseniz bu şuna benzer bir arsanız var ve bu arsaya 2katlı ev yapıcaksınız temelini sağlam atmadan tuğladan 2katlı ev dikmeye benzer biraz
Not: php öğrendiğiniz yere dikkat edin size yarım yamalak öğretmesin.
Teşekkürler hocam yararı olur inşallah
Yapma ya okadar met etmişlerdi izlemedim doğrusu bir ara izliyim en iyisi

Ben sadece örnek olarak göstermek istedim vidobuyu. Php temel olarak giriş yaparsa arkadaş ileri derece php konusunda, yanlışlarını hatalarını yavaş yavaş görüp düzelticektir. Ücretsiz kaynakta çok phpde cizgi-tagem.org da anlatım tarzı güzel oraya kesin göz at derim arkadaşa.
tamam hocam teşekkürler.