ALLAH 'ım düşünceye bak, örneğe bak

seninle tartışarak kendime bir bilgi katamayacağımı anladım hatta gerilemekten korktuğum için devamını okumadım. Siz kullanmaya devam edin güveniyorsanız açıktın sitenizi verin şikayet edelim. Rica ediyorum cevap atma benden alıntı yaparak bana hakaret etmiş oluyorsun hocam.
İyi kazançlar.
Senin öne sürdüğün önerge o kadar saçmaydı ki, yalnızca senin bakış açınla olaya yaklaştım ve örnekleme yaptım. Belirli kaynaktan hit çekilen sitelerde adsense reklamı kullanılamaz gibi bir kuralı, adsense koymuş olsa dahi uygulamıyor dostum. Zaten uygulayamayacağını da bir önceki mesajımda kinayeli şekilde açıklamaya çalıştım.
Ayrıca Sen benden ilerde değilsin ki gerileyesin. Sen Facebook hitinin ban sebebi olduğunu düşünüyorsun ama hiç denememişsin, ben Facebook hitinin ban sebebi olmadığını deneyerek test etmiş öğrenmişim, öndeyim yani senden
Her neyse ister kullan istersen kullanma ama gelip burda insanlara ahkam kesme, akıllarını bulandırma.
Facebook hiti adsense'de ban sebebi değildir.
Ayrıca ilk olarak siz benim mesajımı alıntıladınız, yoksa sizin mesajınızı alıntılamak gibi bir niyetim yoktu. Hakaret algınızı bilmiyorum lakin her mesaj sekmesinde bir adet report tuşu bulunuyor, report edersiniz hakaret algılıyorsanız gelip inceler ve hakaret olup olmadığına karar verir yöneticiler.