Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bu yazıyı yazan arkadaş muhakkak pingbacklerden burayı görmüştür, yorumumu da görmesini istiyorum.
" Anne ben blog yazıyorum.." başlıklı bi yazı yazdığımı düşünsün, blog'culara laf atıyorum.Bir diğer kişide kalksın ; "Anne ben Yorum'cuyum" başlı bi yazı yazsın, beni karalasın..
Sonra internet dünyasını çöplüğe dönüştüren sen ben değilde SEO'cular olsun... Ben seo'cu değilim, ama blog yazarıyım.
Adamın biri kalkıp Seo adına bir internet sitesi açıp (oradan buradan derme çatma da olsa) seo ile alakdar bilgiler yazsa bu adam seo'cu değil blog yazarı olur bu bilinsin öncelikle..
İkinci olarak hakkında öne sürülen, gülecek yer aradığım iddiaların en kendini ve yazarını ele vereni, oturup iki sayfa yazı yazan bir de bunu tartışmaya açık olmayan bir platformada dile getirenin, Seo'culuk la blog yazarlığını birbirine bağlamış olmasıdır. Kaldıki kendi internet sitesinin title 'indada SEo ifadesini ve diğer yazılarında seodan bi haber ama yine seo başlıklı yazıların bulunmasıdır.
Diyeceğim odur ki bi insaatin varsa curuk bi tane bile direk dikmicen rizacigim, yikilir altinda kalirsin.