Bana denk gelmez sanıyordum fakat geldi.Tarih 23 Ağustos 2012 Perşembe, Saat (17:35) gayet sakin bir gün geçiriyordum ve oda ne MSN'de biri
"Merhaba 2 dakika zamanınızı alabilirmiyim" dedi. Bende tabi buyrun dedim. Yazdıgı mesajları direk kopyalıyorum.
MSN Adresi :
designed@mit.tc -
uzun süredir ekli ben de fakat o olduğunu bilmiyordum.Şuana kadar herhangi bir girişimde bulunmamıştı.
Kırmızı renkli yazıları onun, diğerleri benim
"Toptan ürün ithal etmekteyiz. yurt dısından Müşterilerimiz günlük 70 80 i buluyor bize online destek elemanı gerekmektedir Müşterilerimiz ile ilgilenecek ürünleri takip edecek bir eleman gerekmektedir. Bunun karşılıgında günlük 80 TL Vermekteyiz."
olabilir,şartlar nelerdir? - dedim
ikna kabiliyeti kuvvetli, Sakin, Sabırlı, Düzenli ve Efendi bir konuşma/yazışma yeteneğine sahip olması yeterlidir
Güven saglandıkça devamlı Çalışılabilir.
Sistem tamamen bu Yurt dısından ürünleri getirtiyoruz Türkiyede Forumlarda Tanıtımını Yapmaktayız.
online desteği nerede sağlıcağız ?
Forumlardaki Akradaşlara Freelance olarak.
bir web siteiniz var mı yani ? yoksa msn üzerinden mi?
Web sitemiz mevcuttur
Genelde Msn üzerinden sipariş verilmektedir.Müşteriler forumlardan görüşülerek işlem yapılmaktadır(
Web sitemiz mevcut demesine rağmen herhangi bir adres yazmadı
) R10.net ws iki foruma bakacaksınız
müşteriler zaten msneye gelecektir
Tamam
ws r10 üyeliginiz var mı
VAR Fakat o üyeliklerle yapamam ? Size özel üyelik acmak lazım çünkü o benım kişisel profilim
acabilirmiyiz ? davetiyeniz mevcutsa acınız.
Malum davetiye yok
o yüzden R10.nette üyelik bulunması gerekmektedir.
Firma olarak mı işi yapıyorsunuz?
Firma olarak Yapılmaktadır
Siteniz nedir, ürünler nelerdir ?
Dedim ve suspus bekledi daha sonrada kaçıp uzaklaştı, herkese geçmiş olsun. Allah ıslah etsin.
Edit :
https://www.r10.net/members/49496-murataydin.html
Hocam başka nick yokmuydu ya