beytoo33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 ÇÖKMEDEN ÖNCE TEKLİF SUNDUM KİMSE İLGİLENMEDİ...HERKEZ BULUNDUĞU İLÇEDEN MURAT AYDIN ADINA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNSUN..SAVCILIK Bİ BAKACAK TÜRKİYENİN 50 YERİNDEN SUC DUYURUSU VAR DOLANDIRICI DİYE MUTLAKA BİŞEY YAPAR.AMA 1 DE 2 DE KALMICAK BU SUC DUYURUSU.EN SON GÖRÜLDÜĞÜ İL VAN DIR ARKADAŞALR.BANA KARGO GÖNDERDİ 3 TANE PC DİYE 3 TANE A4 KAĞIDI :s
+1 savcılığa suç duyurusunda bulunacağım...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01:59 -->-> Daha önceki mesaj 22:50:37 --

Necdet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana denk gelmez sanıyordum fakat geldi.Tarih 23 Ağustos 2012 Perşembe, Saat (17:35) gayet sakin bir gün geçiriyordum ve oda ne MSN'de biri
"Merhaba 2 dakika zamanınızı alabilirmiyim" dedi. Bende tabi buyrun dedim. Yazdıgı mesajları direk kopyalıyorum.
MSN Adresi : designed@mit.tc - uzun süredir ekli ben de fakat o olduğunu bilmiyordum.Şuana kadar herhangi bir girişimde bulunmamıştı.

Kırmızı renkli yazıları onun, diğerleri benim

"Toptan ürün ithal etmekteyiz. yurt dısından Müşterilerimiz günlük 70 80 i buluyor bize online destek elemanı gerekmektedir Müşterilerimiz ile ilgilenecek ürünleri takip edecek bir eleman gerekmektedir. Bunun karşılıgında günlük 80 TL Vermekteyiz."

olabilir,şartlar nelerdir? - dedim

ikna kabiliyeti kuvvetli, Sakin, Sabırlı, Düzenli ve Efendi bir konuşma/yazışma yeteneğine sahip olması yeterlidir
Güven saglandıkça devamlı Çalışılabilir.

Sistem tamamen bu Yurt dısından ürünleri getirtiyoruz Türkiyede Forumlarda Tanıtımını Yapmaktayız.

online desteği nerede sağlıcağız ?

Forumlardaki Akradaşlara Freelance olarak.

bir web siteiniz var mı yani ? yoksa msn üzerinden mi?

Web sitemiz mevcuttur
Genelde Msn üzerinden sipariş verilmektedir.Müşteriler forumlardan görüşülerek işlem yapılmaktadır
(Web sitemiz mevcut demesine rağmen herhangi bir adres yazmadı )

R10.net ws iki foruma bakacaksınız
müşteriler zaten msneye gelecektir

Tamam

ws r10 üyeliginiz var mı

VAR Fakat o üyeliklerle yapamam ? Size özel üyelik acmak lazım çünkü o benım kişisel profilim

acabilirmiyiz ? davetiyeniz mevcutsa acınız.

Malum davetiye yok

o yüzden R10.nette üyelik bulunması gerekmektedir.

Firma olarak mı işi yapıyorsunuz?

Firma olarak Yapılmaktadır

Siteniz nedir, ürünler nelerdir ?

Dedim ve suspus bekledi daha sonrada kaçıp uzaklaştı, herkese geçmiş olsun. Allah ıslah etsin.

Edit : https://www.r10.net/members/49496-murataydin.html

Hocam başka nick yokmuydu ya

niye banlanmıyor?