Yok hocam benim eleştirim o yönde değil. olayı farklı boyuta götürmekten bahsediyorum. Özgün bir fikir bulunmalı. İnsanların üye olmak için vakit geçirmek için bir nedeni olmalı. İnsanlar facebook ve twitter da saatlerini harcıyorlar (sen yapmıyormusun diyceksin evet bende onlardan biriyim.) ve buda ülke ekonomisini ne kadar yıpratıyor biliyormusunuz?
düşünün iş o kadar çığrından çıktı ki, fabrikalarda, işyerlerinde, dükkanlarda çarşılarda herkesin elinde akıllı telefonlar.
10 saat çalışması gereken bir insan günde 15 dakikasını twitter da geçirse (-ki bence gün saatlerini geçiren insanlar var) ne kadar bir iş gücü kaybı olur varın siz hesap edin.
neyse konunun zaten ekonomiyle alakası yok
bkz: instagram
bkz: pinterest
bkz: tumblr
bkz: ask.fm
yani bu kadar emeğinizi, zamanınızı özgün bir konu için harcamalısınız (Şu r10 da kime sorsanız bir sosyal paylaşım platformu hayali içinde vardır eminim. şahsen benim var

gel gelelim sizin kadar imkanımız yok. kod bilgisi, site yönetimi bilgisi, seo, belki finans, çevre vs.. )
yani bu kadar imkan ile özgün bir fikir mükemmel olur. domainde çok iyi duruyor.
Herşeye rağmen emeğinize sağlık..
Çok haklısın sözlerin de, bizim bu yola çıkmamızın büyük bir sebebi neden Türkiye olarak biz de başarmayalım. hep yabancı ürünleri kullanmaktan bize ülkemize bir katkı sağlıyor mu? hayır sağlamıyor. belki google ve facebook ta Türkiye den çalışan arkadaşlar vardır peki bu çalışanların sayısı ne kadar ? belki %5 ama neden biz bu işi başarmayalım ve dünya da bir global bir sosyal ağ üretmeyelim. Belki siyasete giriyor bu gibi konular ama ülkemiz için belki dünya da bir örnek olma konusun da ve herkesin fikir ve düsüncelerini artık rahat bir sekilde uygulamaya koyabilmesinde bir yol açmak. Panpam kelimesini bile yüzbinlerce insan Türkiye ve yurt dışında insanlar bu kelimeyi telavuz etmekten sıkılmıyor bütün sosyal ağlarda görebilmeleri mümkün herkesin ve bilincinde olduğunu düsünüyorum. bizim mesela milyon dolarlık bir bütcemiz olsa, bizde en iyisini yaparız ama bizim bütcemiz ve iş adamlarımızın hic bir projey 500 bin dolar gibi rakam bile yatırım yaptığını duydunuzmu ? ben duymadım acıkcası bu gibi faaliyetlerin olmaması söz konusu olan ülkemiz de bir gelişim ve ilerleme sağlayamamasıdır. bunu kendimiz için söylemiyorum bir dünya proje var açsınlar gençlerin önünü bakın ne oluyor bu ülke de. kosgeb diye birşey var ama adı var kendisi yok. bir para verecek ( hibe ) hatta başvurduk bu konu da ama belki görmüssünüzdür. nasıl bir ödeme yaptığı tabloyu

rezaletten baska birşey değil. böylemi gençlerin önü açılır. america gibi bir ülke de fikrin ve projen mi var ? hemen kapıyorlar. tekrardan teşekkür ederim kolay gelsin.