Yok hocam benim eleştirim o yönde değil. olayı farklı boyuta götürmekten bahsediyorum. Özgün bir fikir bulunmalı. İnsanların üye olmak için vakit geçirmek için bir nedeni olmalı. İnsanlar facebook ve twitter da saatlerini harcıyorlar (sen yapmıyormusun diyceksin evet bende onlardan biriyim.) ve buda ülke ekonomisini ne kadar yıpratıyor biliyormusunuz?
düşünün iş o kadar çığrından çıktı ki, fabrikalarda, işyerlerinde, dükkanlarda çarşılarda herkesin elinde akıllı telefonlar.
10 saat çalışması gereken bir insan günde 15 dakikasını twitter da geçirse (-ki bence gün saatlerini geçiren insanlar var) ne kadar bir iş gücü kaybı olur varın siz hesap edin.
neyse konunun zaten ekonomiyle alakası yok
bkz: instagram
bkz: pinterest
bkz: tumblr
bkz: ask.fm
yani bu kadar emeğinizi, zamanınızı özgün bir konu için harcamalısınız (Şu r10 da kime sorsanız bir sosyal paylaşım platformu hayali içinde vardır eminim. şahsen benim var

gel gelelim sizin kadar imkanımız yok. kod bilgisi, site yönetimi bilgisi, seo, belki finans, çevre vs.. )
yani bu kadar imkan ile özgün bir fikir mükemmel olur. domainde çok iyi duruyor.
Herşeye rağmen emeğinize sağlık..