mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu site ne işe yarayacak? Mevcut sitelerin karşılayamadığı hangi ihtiyacı karşılayacak? Kendini finanse edebilecek mi yoksa gideri/zararı karşılanabildiği sürece sahiplerini tatmin edecek bir proje olarak mı kalacak?
PanpamCOM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bu site ne işe yarayacak gibi bir cümle kullanmıssın, her emeğin bir karşılığı vardır illaki, kendini finanse etmesi icin biraz yol kat etmesi lazım 40.000 Kullanıcıya yaklasan 35 günlük bir siteden bahsediyorsun suan.. daha yeni açtığımız için, ekib olarak stratejileri biz belirliyoruz ilerki zamanlarda tatmin etmesi için yaptık zaten biz bu projeyi mener

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:20:31 -->-> Daha önceki mesaj 21:18:14 --

Eleştirin içi teşekkürler ama bahsettiğin yonja izmir istanbul net siber alem birebir arkadaşlık sitesi ? sosyal bir formatı varmı ? sen panpam.com gibi bir bana örnek site gösterebilirmisin rica ediyorum? gösteremezsin çünkü bu projeyi tek biz yaptık o sitelerin bütün formatları aynı.
not : facebook twitter ile bizi bir tutamazsın zaten.
35 günde 40.000 Kullanıcıya gelmiş mi hiç o bahsettiğin siteler tabi ki ( facebook & twitter ) haric. neyse projeye olumsuz yönden bakmanızda hosuma gitti. hic yoktansa eleştiri ve önerilere acık olmamız bizi bir adım öneye daha taşır. tekrardan teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:21:24 -->-> Daha önceki mesaj 21:20:31 --

Çok teşekkürler metin saygılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22:03 -->-> Daha önceki mesaj 21:21:24 --

Çok teşekkürler emre saygılar sevgiler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22:34 -->-> Daha önceki mesaj 21:22:03 --

Çok teşekkür ederim saygılar
"Bu site ne işe yarayacak?" sorum bir eleştiri olarak değil, doğrudan bir soru olarak algılanmalıydı halbuki. "Bu site ne işe yarayacak?" sorumun da diğer sorularımın da bir cevabı yok yazdığınız mesajda.

Demek ki ne işe yarayacağını aslında siz de bilmiyorsunuz. Bu kadar emek veriyorsunuz, bir şeyler yapıyorsunuz ama en ufak bir hedefiniz bile yok. İşi yapmış olmak için yapıyorsunuz. Üye sayısının artması tek başına bir başarı göstergesi değildir. Önemli olan onların aktif kalanlarının sayısının giderek artması, kullanıcılarla anlamlı ilişkiler kurulabilmesidir.

Gençlerin böyle işler yapıp, emek verip takdir beklemesini çok anlamsız buluyorum doğrusu. Ben şimdi sizi takdir edeyim de amaçsız işler yapmaya devam mı edesiniz? Yazık değil mi size? Elinize kağıt kalem alıp hedefi belli, yol haritası belli, geliri-gideri belli ciddi/uzun vadeli projelere kafa yormanız gerekmez mi?