Buldumm

https://www.r10.net/yeni-baslayanlar/...post1059880826

Bu arkadaşın verdiği öneri sayesinde bir zamanlar başıma güzel şeyler geldi ama şuan böylebir durum yok.

Zamanında bilmedende olsa çok faydası dokundu bu mesajının yinede teşekkür edeyim buradan

NaCReS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gençler, ufkunuzu biraz olsun genişletin..

Ne bu dizi sitesi, lig tv sitesi, forum sitesi sevdası.. Millet web de tabir-i caizse ay'a gidiyor siz de tam tersine geriye gidiyorsunuz.. Biraz daha yaratıcı olun, farklı şeyler düşünün.. Facebook gibi bir site 15 milyar dolar ederken, Twitter gibi basit bir fikir büyüyüp 1 milyar dolar ederken siz hala dizi sitesi, fan sitesi peşindesiniz..

Yapmayın demiyorum ama vaktinizi biraz daha yaratıcı, geleceği olan şeylerle harcayın..

Türk girişimciler tarafından hayata geçirilen projelere bakın: mekanist.net, befunky, grou.ps, sevenload, put.io, axess.im ve daha aklıma gelmeyen onlarca proje.. Buralardan ilham alın.. Webrazzi okuyun, cazcaz.net okuyun, techcrunch okuyun, gotoweb20 takip edin.. killerstartups takip edin.. Bu gibi yerlerden fikir alın..

Nacizane tavsiyem..
Peki ne oldu ;

Zamanında (2009) bende ne yapıp edeyimde su webden kazanayım diye düşünürken bir arkadaşın konusunu okudum ve NacReS'in mesajı ile 20k'lara kadar kazanç saglayabildiğim bir web sayfası yada web fikri edindim. Mesajında yönlendirdiği sitelerden yeni yeni sayfalar arasında güzel bir çalışma yakaladım ve o çalışmanın tamamen blog mantıgı ile türkçe anlatımını yaptım. Emek verdim ama bu işe NaCRes'in mesajının çok büyük önemi var benim için

Allah razı olsun kardeş
İçten bir teşşekkür Sana