Belirli kaynaklardan trafik alan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez.
Ben mesaneyi bilmemde yukarda kural belli. Siz istediğiniz yerden sallayabilirsiniz ama hocam no problem.
"Belirli kaynaklardan trafik alan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez."
Bu kural çerçevesinde düşünelim, %100 google aramalarından gelen trafik belirli bir kaynak olmuyor mu? Kaynak belirli işte GOOGLE

o zaman bu kural çerçevesinde bende şunu deme hakkına sahibim sizin bakış açınızla; %100 google'dan hit alırsanız banlanırsınız çünkü belirli kaynaktan gelen trafik olduğu zaman adsense reklamı yerleştiremezsiniz, google'da belirli bir kaynaktır ve ban sebebidir
Kaç defa denedin facebook'tan hit çekerek adsense kazanmayı? Bence hiç denemedin. Ben denedim aldım, banlanmadım. Benimki deneysel bir gözlem, seninki kurala bağlı teorem. Facebook'tan hit gönderip banlanan hemen herkesin git banlanma gerekçesine bak "Facebook yönlendirmesi nedeniyle hesabınız devre dışı bırakıldı" yazan 1 kişi dahi bulamazsın. Ya tıklamaya teşvik etmiştir, ya telif hakkı çiğnemiştir ya da başka bir hatası vardır. Facebook hitinden dolayı banlandınız yazan bir tane banlanmış hesap göster senin teoremin doğru, o ana dek Deney her zaman senin düşüncenin üstünde/ denenmemiş olan her zaman "SALLAMA" kalacaktır.