sınırsız alan, sınırsız trafik tabirini siz yanlış anlamışsınız. "Sınırsız hosting"in amacı size bidünya dosya depolayabileceğiniz bir disk alanı sunmak değildir. Web sitenizi yayınlarken ihtiyacınız olan dosyaların barındırılmasında bir sorun yaşamamanızdır. Şimdi 100 mb hosting aldığınızda web,mail ve sql boyutu zamanla 100 mb'ı aşabilir, bu durumda sorun yaşamadan ve ek ödeme yapmadan hizmet almanız için sınırsız hosting planlanıyor. Bunu Türkler nedense bir türlü anlamak istemiyor. Natro 60 gb dosya yükleyince izin vermiyorlar diyorsunuz. Allah aşkına film arşivi mi barındırıyorsunuz hostta? Siz bu şekilde devam ederseniz ne natro'dan, ne de net internet'ten memnun kalmazsınız. İyisi mi bir sunucu alın kendinize de hem firmalar rahat etsin, hem de siz.
Aynı sunucu üzerinde kurumsal çalışıp 10 site ve toplamda 28 yapılandırma bulundurduğunuzda farklı talepleriniz oluyor, insanları küçümsemenin kimseye bir getiri yok, limitleri öğrenmeye çalıştım; sorunun cevabı varsa duymak isterim sadece. Benim memnuniyetsizliğim kota'dan dolayı değil, konuyu saptırıyorsunuz farkında olarak veya olmadan; natro teknik ekibi hakkında bilgilendirme adına bilgi paylaştım ve netinternet tecrübesi olan insanlardan görüşlerini talep ettim.
Kişiselleştirmenin ya da yargılara bürünmenin başlığı burası değil, lütfen itinalı davranalım.
İşte budur,konuda en düzgün yorum ve açıklama.
Konunun "Hangi Host Firması İyidir??" başlığını taşıdığının farkındasınız değil mi? Yani bu başlıkta fikir alışverişi olmayacaksa nerede yapmamızı diliyorsunuz da diğer postları görmezden gelip
en düzgün yorum ve açıklama olarak nitelendirdiniz sayın moderetörüm?