Granger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuda yazılabilecek bir dolu düşünce var ama konu içinde atışmalar yapılacağından eminim bence rapor et kapat..
Çünkü ben sana şimdi diyebilirim hayvan sürüleri bakacak diye insanların özgürlüklerini kısıtlamak nedendir..
orada anlatılan o değil, herkes herkese bakabilir bu hayvanlık değildir, hayvan gibi bakanlar hayvandan daha aşağıdadır, o sebeple videodaki ana fikri anlamadan yorum yapmayalım.

aşağıdaki peygamberimizin hadislerinden yola çıkarak fikir edinebilirsiniz


Alıntı
Ashab-ı Kiramdan Ebû Said el-Hudri anlatıyor. Bir Ramazan veya Kurban Bayramıydı. Resul-i Ekrem Efendimiz bayram namazlarını kıldığımız namazgaha geldi. Bir tarafta kadınlar da bulunuyordu. Onların yanından geçti ve şu hitapta bulundu:

"Ey kadınlar, sadaka veriniz istiğfarı çok yapınız. Çünkü bana cehennemlikler gösterildi, çoğu sizler idiniz."

Bunun üzerine o kadınlar: "Ya Resulallah, bizler ne yaptık da cehennemliklerin çoğu bizden olmuş" diye sordular.

Resulullah (a.s.m.) şöyle cevap verdi: "Çünkü sizler ötekine berikine çokça lanet eder, kocalarınıza karşı nankörlükte bulunursunuz. Ne gariptir ki, kendine hakim akıllı ve dinine bağlı bir kimsenin aklını, sizin kadar eksik dinli hiçbir kimsenin çelebildiğini görmedim."