Kirkhammett adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini düzgün yapıcak olan vpn,proxy v.b programları kullanmıyacak arkadaşlara 3 kişiye ücretsiz "PeerFly" hesabı açıcam.Öm atarak ulaşabilirsiniz.

1.omerxcz (Onaylandı)
2.
3.
Yardımlaşma duygusu güzeldir. Sizi tebrik ediyorum. Yalnız küçük bir hatırlatma yapmak isterim. Üye olan arkadaşlar işlerini ilerletince ilerleyen süreçte manager ile konuşmak fikir sormak isteyebilirler. Üyelik formu doldururken arkadaşlarınızın yeteneklerine göre doldurmanız mutlaka yerinde olur. Örneğin formu doldururken hangi konuda daha iyisin sorusuna atıyorum mail marketing işinde iyiyim derseniz ve kayıt olan kişi diyelimki birkaç ay sonra mail marketing ile ilgili en temel soruyu sorarsa manager (ekranında sizin formunuzu her an görüyor) ile yaşanan sohbetlerde yeterli ilgi ve yanıt alınamayabilir. Ama tahmin ediyorum siz 7search ve ppc marketing yazacaksınız. Manager ile dip bir iletişime geçilmediği sürece binlerce üye arasında kaynayıp giderler bu da büyük sorun oluşturmaz. Sadece siz de bu arkadaşları kayıt yaparken bilgisayar/ip adresinize de dikkat edin. Başkaları adına sisteme kayıt işi yürütenler geçmişte blocklanıyordu. Sizin başınıza gelmesini istemem. O nedenle dikkatli olmanız için çok küçük bir uyarıda bulunmak istedim. Karar elbette her zaman sizlerindir...

Kolay gelsin bol kazançlar

Not: Dayanışma gösteren ve bu konuda birbirlerine yardımcı olan arkadaşları tebrik ediyorum...