Toplum olarak fazla sivrilen insaları sevmiyoruz sanırım..Silah çıktı mertlik bozuldu,internet çıktı şeref,namusta kalmadı. Birşey başarmaktan aciz insanlar,başaranları çekemedikleri için bu tür yöntemlere başvuruyorlar. Ne yani bizdemi bu işi öğrenip rakiplerimize saldıralım. Yok arkadaş bu mertliğe adamlığa sığmaz. O kadar ******** olmadık.Allah bir rızık vermiş. Kimine az kimine çok..Ama herkes bir şekilde rızıkını yer.Burda bu yazıyı okuyupta gülen soytarılar olduğundan adım gibi eminim..Onlara birkaç sözüm var;
Erkeklik klavye başına geçip sağa sola saldırmakla olmuyor küçük insanlar..Eğer adamlığınıza güveniyorsanız çıkın gelin bileğinizle,yüreğinizle saldırın..Öyle yapın ki insan olduğunuzu anlayayım..Öyle yapın ki adam olduğunuzu anlayayım. Benim 4 aylık gece gündüz çalışarak yaptığım emekleri iki tuşa basarak bitirmiş olabilirsiniz..Ama bu erkeklik değil.Erkeklik bu yaptığın saldırıyı benim gözümün içine bakarak yapmak..Erkeklik parmakta değil,yürektedir.Sizi sanal şarlatanlar sizi..