Para bir yere kadar problem..Harcadığınız zamana yazık..Zaman kadar önemli birşey varmı ?. Çoğumuz anti-sosyal yazşıyoruz sitelerimiz yüzünden..Sonrada dallamanın bir gelip,kendi başaramadığı işi sen başardın diye saldırıyor..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:55:34 -->-> Daha önceki mesaj 12:49:37 --
Valla proje hayata girdiğinde sanırım ilk 2-3 ay bir sıkıntı olmaz sonrasında başlayabilir sıkıntılar..Bu nedenle bayramdan sonra devereye girecek projemde güvenlik ve optimizasyon konusunda sizinle çalışmayı isterim sizin içinde uygunsa..İlk etapta optimizasyon vs yaptırır ufak tefek saldırılar için gerekli önlemleri alır,birkaç ay sonrada vaziyete göre dahada artırırız.
Gerçi ben sizin açtığınız başlıkta Plesk Panel ile çalışmadığınızı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam..Ben kendi özel sunucumu kullanıyorum..Ama panel plesk..Gerekirse sizle çalışmaya başladığımda cpanel e geçiş yapabilirim veya hani dersenizki başka bir sunucuya geçin onuda yapabilirim. Açıkcası yeni projemi ve eski birkaç sitemi güvenlik açısından emanet edebileceğim,profesyonel olarak çalışan bir arkadaş olduğunuza inanıyorum..Hani derler ya eti senin kemiği benim mevzusu
Teşekkür ederim düşünceleriniz için, çalışmak isterim bende sizinle