vds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun.. bizde aynı durumdayız hitler tekrar eski haline geldi sayılır fakat bir kac ana kelimede kayboldum ve henüz geri gelmedi sabırla bekliyoruz bakalım.. Birde vermiş olduğunuz bilgilerde aynı içerik derken 2-3 tane aynı içeriğe sahip farklı domainler üzerindeki sitelerdenmi bahsettiniz yoksa içerikleri farklı fakat kullanılan scriptler aynı mı demek istediniz tam anlayamadım
Hepsinde WP kullanıyorum. Aynı içeriğe sahip sitelerimi başka resellere taşıdım. (Anahtar kelimeleri çok yakın)

pesmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam emd ye takılan siteniz muhtemelen ana anahtar kelimesinde sıralamadan gitmiştir. Düzeldi derken tekrar ana anahtar kelimesinde eski sıralamasına geldi mi ?
Anahtar kelimemdeki düşüş EMD den çok önce oldu. Anahtar kelimedeki sıkıntı devam ediyor.

Developer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resellerinizdeki bulunan benzer içeriklere dair daha fazla bilgi sunabilir misiniz?

* Benzer siteler aynı IP üzerindemi çalışıyor ?

* Benzer içerikli siteleriniz duplicate mi ?

* Yoksa aynı kategorideki farklı içeriklere sahip aynı IP üzerindeki siteler mi?

* Benzer siteler aynı IP üzerindemi çalışıyor ? EVET

* Benzer içerikli siteleriniz duplicate mi ? anahtar kelimeleri benzer. Site içeriklerindeki yazılatın tamamı farklı ve özgün.

* Yoksa aynı kategorideki farklı içeriklere sahip aynı IP üzerindeki siteler mi? : Anahtar kelimeler aynı. İçerikler özgün ve farklı. IP aynı