Sıfır ürün olsa evet fatura kesmeden maliye sorun yaratabilir fakat ikinci el ürün satıyorum diye düşünelim 3150 TL karşılığı...

Daha büyük meblağ olsa dediğiniz doğru başa bela. 50-100.000 TL'lik işlemi zaten yaptırmam fakat meblağ çok büyük olmayınca deneyelim bakalım. Herkes bana güveniyor gerçi işlemde.

En kötü ne olur bloke eder sistem sonra geri öder kredi kartı sahibine parayı. 3000 TL'nin üzerine yatacak değil ya...

Esnaf'dan istemeyi düşündüm fakat çok komisyon isterler şimdi. 3000 + 150 TL (150 TL'si SanalPazar'ın komisyonu)... Artı vade farksız 12 taksit yapılması gerekiyor. Alıcı kredi taksidi ödemeye başlayacak 1000 TL'ye yakın. Bir sonraki ay ekstrede 3000 TL yi ödeyemez. O yüzden esnafa sormak istemedim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:51:14 -->-> Daha önceki mesaj 12:48:52 --

Ben bu sistemde daha önce kredi kartımdan nakit avans yerine bu şekilde para çekmiştim arkadaş aracılığıyla yapmıştık işlemi...

%5 komisyon nakit avans komisyonuna göre daha avantajlı gelmişti... Hemde 12 taksit 3 ay da ertelem yapmıştık...