Kalyoncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tane domain var almakla/almamak arasında kaldığım uzun süredir onuda listelemişsiniz
Ücretli olabilir neden olmasın, listeye .com.tr de eklenebilir maksat .com.tr si dolu değilmi onu anlamak.

Sistem nasıl işliyor bilmiyorum o yüzden bir kaç fikrim var ama yapılması mümkün mü/zormu bilemiyorum.

Keyword analizide olabilir, tam aranması, geniş aranması, google trends,TO oranı.

Sade üye olup detayları görebilsinler, bir süre boyunca ücretsiz olur ki bu süre üye sayısı yüksel,r , takip edenler artar sonra aylık, 3 aylık, 6 aylık gibi paket satın alınabilir.
Önerileriniz için çok teşekkürler. Dediklerinizin olmasını bizde çok isteriz. Domain ile ilgilenen arkadaşlara çok iyi bir kaynak olur. Fakat bunları yapmak için detaylı bir algoritma gerekiyor. Şuan listede 305 domain var takdir edersiniz ki manuel olarak yapmaya kalsak zamanımızın çok büyük bir bölümünü bu işe ayırmamız gerekiyor. Kaldı ki 305 domainden max 50 tanesi keyword olarak adlandırılabilir. Bu sebeple bu işlemi tüm domainler için yapmak bize pek cazip gelmiyor. Projenin uzun dönem hedefleri arasında bireylere özel çalışma diye adlandırabileceğimiz ayrı bir üye statüsü oluşturmak da yer alıyor. Bu kategorideki üyelerimiz için bu söyledikleriniz manuel olarak yapılabilir. Örneğin üyemiz bize spesifik bir kategori belirtebilecek. Diyelim ki haber ve oyun kategorisi için domain arıyorum. Bana bununla ilgili snap godaddy drope vs olucak domainleri listeleyeceğiz. Ayrıca ilgili kategoride eğer elimizde domain varsa yada çevremizdeki domainci arkadaşların listelerinde yer alıyorsa onları da belirteceğiz. Kelimesinde aranma hacmi tık başı getirisi pr değeri domain geçmişi vs hepsi listeli şekilde kullanıcımıza ileteceğiz. Bu bölümü tam olarak belirlemesek de genel hatlarıyla bu şekilde. Öneriniz için tekrar teşekkürler. Aklımızda bulunmaya devam edicek.