Gustavo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ş......z oldukları için hocam. Dertleri ne artık bilemem. Gözümüzde iyi gördüklerimiz belki de kendini tatmin etmek için büyük çapta sitelere saldırıyorlar. Benim anlamadığım bunlar nasıl tespit edilemiyor.
Hocam tespit etsen ne olacak ki..Kime şikayet edeceksin..Yani dizi film vb nun gibi sitelerin illegal olduğunu bilmeyen yok..Ne diyeceğizki savcıya..Benim film dizi sitem vardı adamlar saldırdı..Demezmi sana sen ayaksın..Yaptığın iş zaten suç..Kendi kendimizi ihbar ederiz sonra o kargaşada kendimizide mahkemelerde buluruz. Malesef bu saldırıları engellemeye devletin olanakları yetmez. Bunu bu saldırıları yapan insanlar durdurur yine..Benim film sitem vardı..4 aydan beri günde 8 saat uğraşıyorum..Hitleri artıp birçok filmde google aramlarında ilk sayfa 5.sıra içine girmeye başladı..3 gün önce trafik harcamam günde 50 gb ye çıktı..anladımki birileri saldırıyor..sonrada birden google da zararlı site konumuna girdi..incelediğimde gördüm ki sitenizde 65.000 zararlı birşeyler bulundu 80.000 şu bulundu...exe dosyası bulundu vs..ne oldu şimdi günde 8 saat 4 ay emek verdiğim sitem uçtu gitti..hiç uğraşmadım..biliyorumki uğraşıp düzeltsem iki günsonra gene gelecekler..Ben çocuklarımla ilgilenmedim sitemle uğraştım,ben yemek zamanı eşimle sofraya oturmadım sitemle uğraştım,ben gece 3 lerde film ekledim,uyumadım..Son 4 aydır site bir yerelere gelsin diye max 5 saatlik uyku ile duruyorum..Ha benim siteden gelecek paraya ihtiyacım olduğundan değil..Güzel birşeyler yapıp kendi egomu tatmin edeyim diye..Ama yok..Kimseye bir zararım olmadı diye 700-800 hitlik siteme bile saldırdılar..Gitti emeklerim..Yukarda allah var..Bunu yapan insanların ben değil ama allah belalarını verecek..