Merhaba
Kodladığım bir haber temasını anladım ki tek başıma yetiştiremeyeceğim,
İleri seviye php bilgisine sahip, wordpress'e tam anlamıyla hakim, görsellikten anlayan, jquerry(java) bilen, seo uyumunu, site optimizasyonuna özen gösteren bir arkadaş arıyorum.
Temanın içerisinde barındıracağı özellikleri açıklamak istiyorum ki kendine güvenen biri ile çalışabileyim.
1-Yaptığım temalarda asla ve asla eklenti kullanmam, eklenti ihtiyacına gerek
duymadan satın alan kişi gönül rahatlığıyla kullanabilir
(All in one seo dahil )
2-Gtmetrix, Page speed benim için çok önemlidir,
Analiz yapıldığında, +95 üzeri puan almadır.
5 puanı sadece Adsense reklamlarının acizliğinden düşmelidir.
Tekil sayfası, Anasayfası, Arşiv sayfası, Foto galerisi, Video galerisi, tasarlanan ve farklı bir yapıda kodlanan her sayfası aynı kalitede +95 üzeri puan alabilmelidir.
3-Seo optimizasyonu tam anlamıyla yapılmış, Kullanıcıyı tekrar tekrar uğraştırmayacak şekilde kodlanmalıdır.
Örn =
Kod ve içerik oranı
Em, Bold, İtalic etiketleri
H1, H2, H3, H4' etiketleri,
Html / Css Hataları
İmage Sprite
maximize verim alınacak şekilde kodlamada kullanılmalıdır.
4-Tüm haber sitelerindeki, Hemen ayrılma oranını düşürmek adına eklenecek,
Rüya tabirleri,
Hava durumu,
Namaz vakitleri,
İddaa tahminleri,
Maç sonuçları veya Canlı skor,
Burçlar,
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler,
Tema altında veritabanını boğmayacak şekilde,
Kullanıcıyıda sayfa şablonu seçimi yaparken kafa karışıklığına sürüklemeyecek şekilde kodlanmalıdır.
İŞİN KISA ÖZETİ AŞAĞIDAKİ GİBİ (UMARIM OKUYAN ARKADAŞLARI YORMUYORUM.)
40 gün gibi kısa bir sürede bir haber sitesine günlük ortalama , Sosyal medyasız +7k hit sağlamayı başardım.
Haber ve haberler kelimesinde günlük +200 hit i googleden alacak seviyede özgün içeriği site içine entegre ettim ve sıralamada -30 a kadar düşürdüm.
Sitede barındırılması gereken ve her seocuyu yoracak zorlayacak kelimeleri analiz edip kodlamaya, menülere, site içine dahil ettim.
Hemen çıkma oranını engellemenin yollarını bulup, ziyaretçiyi siteye bağlayacak özel hissedecek tüm analizleri yaptım.
Tema içerisinde
Rüya tabirleri,
Hava durumu,
Namaz vakitleri,
İddaa tahminleri,
Maç sonuçları veya Canlı skor,
Burçlar,
için botlar barındıracak ve bunu çok sevdiğim bir arkadaşım hazırlayacak.
Yani 3. bir adam daha bu işe dahil ve birlikte çalışmaya karar verdiğim arkadaş kim oldugunu öğrenince çok sevinecek ben r10 da üstüne daha iyi bir bot yazarı tanımadım.
BUNUN DIŞINDA,
Haber içeriğini el ile eklemek bir editör olmadan gerçekten ölüm,
Bot ile kopya içerik ise sizleri bu kelimelerde ilk 500'den dahi göz açıp kapayıncaya kadar silecek kadar sinir bozucu.
Google news dediğimiz ver her haber sitesinin dahil olmak istediği dizin ise hakkaten zorlayıcı şartlara sahip,
Künye,
Farklı sitemap yapısı,
İletişim bilgisi,
Özgün içerik,
Özgün kodlama vesaire
Bu problemlerin hepsi ile başa çıkabilecek kadar tecrübe sahibi olduğumu belirmek isterim,
tema ile pdf vererek tamamını adım adım açıklayarak bilgilendireceğim.
%100 Adsense hesabı almaktan, dmoz kaydı, googlenews kaydı, youtube ve adsense ve bunların dışında bir çok şey,
HER HABER SİTESİ GİBİ
Bir haber ajansına, dha, iha vesaire üye olmanız şart ama ordan makale video ve fotoğraf alıp el ile girmek yerine,
Türkiyede önde gelen 10 haber sitesinin direk siteharitasından haberi çekerek
Localde çalışacak,
Google algoritmasının dahi özgün olmadığını belirtemeyeceği şekilde
Türkçe yazılmış makaleleri baştan aşağı eş anlamlı kelimeler ile spin ederek özgün makale üretecek bir bot a sahip olacak.
Gelir elde etme konusunda
Adsense,
Youtube Adsense ile
4k hit
günde 20$ gelir elde ediyor.
Konu altına yorum yapma hakkına her arkadaşımız sahip
Tek ricam sadece laf salatası olmaması adına veya
Şu anda %60'ını bitirdiğim temayı silmemem adına,
Moral bozacak ve beni işimden soğutacak bir yorumda bulunmayın.
Rica ediyorum.
Sağlıcakla kalın.
Saat çok geç oldugu için daha fazla ayrıntıya inemedim kusura bakmayın telefonda açıklayabilirim.
554 539 21 14
msn:
rockenter@hotmail.com