Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bu oyun yazın 800 onlinedı okullar açılınca azaldı arkadaşlar. Çok popüler bir serverdır. Yarışmalarda vs. başarıları vardır.
Oyunumuzun site paneli full fonksiyon. Nesne marketi var. edit item hiç satılmadı. Nesne market orjinal metin2.org paneli gibi. Ticket sistemi var. Denetim rakamı vs. maile gidiyor. Orijinal woltlab forum var. Yine Metin2.org ile birebir aynı.
Oyun Özellikleri
logları silmenize gerek yok log kaydetme kapalı. Oyunun neredeyse tüm hatalarını fixledim. channel klasörlerindeki syserrlere bile hata kaydetmiyor. hata yok. sadece oyuncuların basit tıklama yanlışlarını vs kaydediyor.
Kutsama küresi nesne markette. Taşlar efsunlar %100 geçiyor. game dosyasıyla baya bi oynadım anlayacağınız. EXP oranları düzenlidir.
Özel autopatcher. Birisine kodlattım görünüşü vs güzel.
4 gb ram üzerine
mysql kapalı
70 lvl başlangış 99 lvl bitiş
30 dan 94 e kadar %100 orijinal biyolog ve seon - pyeoung görevleri.
%1500 Türkçe bir server. Çünkü Bütün questler vs tek tek elimden geçti hepsi orijinaliyle aynıdır.
Ejderha odası sistemi, 7 kat katakomb tr ile aynıdır. İmparatorluk kayası vs yok %100 orijinal.
Güçlü binek sistemi %100 orijinal
kostüm sistemi, enerji sistemi var.
oyun içi lonca turnuvası kayıt sistemi var. Dönüşüm küreleri için özel sistem var.
Ayışığı, Futbol Topu, Mistik Sandık gibi orijinal etkinlikler var.
Tüm etkinlikleri duyuruları Gm karakterinizden tek tık ile yapabilirsiniz ve zamanı geldiğinde otomatik kapanır.
Yine belirli aralıklarla otomatik duyuru geçme var.
Elimizdeki kimsede yok. Tamamen tek başıma kendim hazırladım.
Daha bir çok özellik var. Siteyi pmden veriyim diycem ama bazıları özellikleri görünce hangi oyun olduğunu anlayacaktır. Yine de fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Sorusu olan yine pm atabilir.