AcreBaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok iyi söylemişsin bütün yorumun için teşekkür ederim öncelikle.Ama deidğim gibi bisikleti sürmeyi iyi biliyorum yani böle üstüne binip pedal çeviren tipelrden değil daha üst seviyelerde kullanabiliyorum.

Şimdi dediğim gibi scooter al öğrendikten sonra onu sat 250 r al gibisnden birşeyler düşünmem pek mümkün değil benim maddi açımdan dolayı.Ben bir makine aldıktan sonra ona binmem gerekiyor yani.

350 Km yol benim 1 haftalık okula gidiş geliş yolum.Toplam dediğiniz makinedeki benzin deposu ne kadara doluyor ?
Okulum Ankarada.Tam olmasada genede İstanbul trafiğinden daha az trafiğe sahip.Bunuda bilgilkendirme için söylemek istedim.

125 İle 250 Lik arasında çok bariz farklar varsa eğer 125cc alıp onu kullandıktan sonra da düşünebilirim beni o şekilde zorlar ama yani eğer deidğiniz gibi oda seni okula götürür sıkıntısız şekilde gider gelirsin ama ilk 125 de öğren 250 ye geç diyorsanız onuda göz önünde bulundurabilirim.

Hocam bu motorların görünüşleri biraz daha iri durduğu için diğerlerine göre yani biraz daha ilgi çekebilir ama bilindik bir motor almak çok daha sağlıklı olacağından ferhatın tavsiye ettiği motorlara bakmayı planlıyorum.

Birde scooter tarzı motor hiç ilgimi çekmiyor.Tavsiyede bulunulmuş ama sonuçta birazda zevk meselesinede giriyor.Sadece altımda motor olsun diye değil ona karşı hevesim var yani seviyorum motoru.Bu yüzden scooter tarzı bir motora binmek istemiyorum.
malum benzin 5 lira oldu ben 20 tl alırım her aldığımda fulletmem yani isteyen oluyor işi düşen oluyor dolu depo olursa zarar bana yazıyor

trafik varsa benzin çok farketmez en son 2 hafta önce full yaptırdım depoyu 50 tl tam gırtlak aldı bence 125 R al 3000 tl fark var arasında 6000 küsür birşeydi 125 R