Vallahi kardeşim, böyle bir durumda sabır, sükun hiç bir işe yaramaz. Sen, kendine nasıl davranılmasını istiyorsan karşındaki insanlara da öyle davranıyorsun değil mi. İşte o zaman, kişi sana nasıl yaklaşıyorsa sen de öyle yaklaşacaksın. Böyle bir olayda şikayet, yönetim, polis vs hikaye arkadaşım Türkiye'de yaşıyoruz. Karşılık vereceksin, saç baş gireceksin bak gör bakalım bir daha aynı şey yapılıyor mu. Diyorsun ki televizyonum ve konsolum kullanılmaz hale geldi. Bende 7bin liraya aldığım Bianchi marka bisikletim var, apartmana kilitlersin kilitleyemezsin diye apartman önünde tartışıyoruz, artık nasıl bir refleks yaptıysa kalktı tartışmanın ortasında bisiklete tekmeyi koydu yere fırlatı bisiklet. Kardeşim ben 7bin lirayı sokakta bulmadım, öle kodaman evladı da değilim ve halen taksitlerini ödüyorum. Gel gör ki senin tv gitmiş. Adama ağız göz daldım resmen kanlı bıçaklı kavga ettik ve polisi kendi ellerimle çağırdım. Sonuç olarak, yılanın başını küçükken ezdiğin için, apartmana her girdiğimde tüm komşular kafasını eğiyor, asansörde komşularımla kata çıkarken kafalarını kaldıramıyorlar. Eğer Türkiye'de apartmanda yaşıyorsan bu tavrın olmalı. Kusura bakmayın biraz yobazca oldu ama olması gereken bu, her şeye, her duruma he deyip geçersek daha çok çekeceğimiz var.