Site İsmi: pm (sadece alıcılar)
Sitenin aylık getirisi: aşağıda
Sitenin açılış tarihi: haziran 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: yemek tarifleri (tavuk)
Günlük hit sayısı, kaynak link: 40-100 (statpress)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4. yılı pr3 (2013 hazirana kadar kayıtlı)
Seo Trustrank Değeri: 2.148
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılım : wordpress

Siteyi anlatmaya başlamadan önce domaini anlatayım. Domain 2 kelimeden oluşuyor Xrecipes. Bu şekilde tüm önemli uzantıları dolu. Benim domain de iki kelime arası "-" var ve bu şekilde ise com,co,net,org,us,me,info,tv,me,biz, co.uk,eu,org.uk ... uzantıları yine dolu.

Yani ilk olarak domain de önemli ve değerli bir domain (bu arada benimkisi us uzantılıdır)

Geçelim siteye, siteyi haziran ayında kurdum ve kendi çalışmam olan bot ile içerikleri ekledim ve zamanladım hala 200 ye yakın tarif günlük 3-4 tane şeklinde yayınlanıyor.

Özel reklam teklifi bile aldım adamlar who is den öğrenmiş adamlar, 5-6 mail yazıştık galiba ben fazla istedim dönemdiler, oysa 100 $ peşin vermeyi teklif etmişlerdi ben de 100 dolara 22 tane olur hadi size 25 tanıtım yazısı olsun dedim galiba fazla geldi

Tariflerin tümü resimlidir, hatta her tarifte 2 tane özel alan olarak resim vardır bir büyük kaliteli diğeri thumb niteliğinde.

ayrıca şu an 182 zamanlanmış 192 draft halinde tarif vardır.

Site için nereyse hiç bir seo çalışması (2 liralık basit bir iş hariç) yapılmamıştır.

Forumda işin ehilleri taradından verilen 100-150 liralık bir seo ile klişe olacak ama patlamaya geçecektir, eminim.

Belkide dünyanın en büyük yemek tarifi site için kullandığım bot hediye edilecektir. Bot, tarifleri, özet,malzemeler,yapılışı,pişirme ve toplam yapılış zamanı,küçük ve büyük resimleri ayrı ayrı özel alana ekler

Adsense
Yaklaşık 3 haftadır var, sadece 3 tık oldu, tık başı gelir 0,35$. Yerleşim düzeltilip seo yapıldıktan sonra günlük geliri 1k için en az 10$ olacağından eminim.

Arttırma Detayları:
Başlangıç : 100 lira
Min. Artış: 5 lira
Hemen Al: 300 lira (teklifler değerlendirilir).
Bitiş: son teklif + 48 saat
Ödeme: misli,işbank,ziraat