Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım üzere flash oyun sitesi için logo tasarımı yaptırılacaktır. Logonun tamamen özgün ve vektörel yapılması zorunluluğu vardır.
İlgilenen arkadaşlar talep ettiği ücret ile birlikte referanslarını özel mesaj olarak gönderebilir.
Bu gibi alışverişlerde bir çok özel mesaj geldiği için herkese tek tek yanıt vermek yerine, sadece işi vereceğim arkadaşa cevap yazacağım ve daha sonra işin verildiğine dair konuda güncelleme gerçekleştireceğim. Sonra neden bize dönüş yapılmadı gibi sesler çıksın istemiyorum.
Önemli not : Mümkün mertebe yarı peşin yarı iş sonu çalışmaktan ziyade logo tamamlanınca ödeme şeklinde çalışabilecek arkadaşlar iletişime geçsin lütfen. Şu sıralar internet bankacılığı kullanmıyorum ve her bankadan yapılan işlemde 4 5 TL işlem ücreti veriyorum. Bunu iki defa tekrar ettiğimiz zaman astarı yüzünden pahalıya geliyor. + Birde sürekli bankaya gidip gelme konusu var. Ödeme konusunda tereddüt eden arkadaşlar bu konumu referans olarak gösterebilir ödeme yapmadığım an direk olarak forumdan atılmamı talep edebilirler.
Vakit ayırıp yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.