lancewood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben gece konuştum arkadaş ile en son kategori filtremeyi eklemişti, takip ediyorum bende son güncelleme ile teslim alıcam kendisinden.
Kartalbey'in mesajı niye sansürlendi anlamadım? Ben de yurt dışı bir site için alacağım aslında. Takipteyim. Ama güven çok önemli. Buradan script alıp ta satıştan bir gün sonra offline olan çok kişi gördük. Üstelik bu program öyle herkese şu özellik eklenecek diyebileceğimiz bir program değil. Yazan kişinin müdahalesi daha uygun. Eğer daha iki günde istekler yerine gelmemeye başlamışsa ortada olumsuz bir durum var demektir.

Ben arayüzündeki birkaç hataların düzeltilmesini, GET sistemini, birkaç ödeme sistemi ile birlikte dil dosyasının (tek dosyada) olup olmadığını öğrendikten sonra satın almayı düşünüyordum. Özellikle dil dosyasının tek dosyada olması önemli, kullanmayı düşündüğüm ilgili ülkenin diline kendimiz çevireceğiz dolayısıyla tek tek ilgili dosyaları çevirmek çok ilkel bir durum olacak.

İyi çalışmalar..

EK: KARTALBEY'i tanımam ama mesajı silineceğine buradaki katılımcıların ikna olacağı bir cevap yazılabilseydi daha güven verici olurdu. Verebileceğiniz iyi bir cevap olmadığı için mesajını mı sildirdiniz? diye aklımıza geliyor ister istemez..