İyi yada kötü konuşan arkadaşlara saygı duyuyorum ama bir trafik kazası ile sizi kandırcak olsak yada olsa idik biz o kadar acizmiydik...? Sizler saman altında iğne arıyorsunuz ama bence hak yolunda yanılıyorsunuz çünkü insanlık bu kadar ucuza mal edilemez. 16 saat boyunca yoğun bakımda kalan bir hasta için bunları söyleyebiliyorsanız ne mutlu sizlere resim olayı tamamen benim hatamdan dolayı kaynaklandı lakin Hüseyin Yavuz bu konuda gerekli resim belge ve açıklamayı sizlere sağlığı düzeldiğinde detayı bir şekilde yapacaktır. O zaman bu inanmayanların bu Hüseyin Yavuz kardeşimizi karalama çalışanların Hüseyin'e slm vermeye yüzleri olacak mı? çok merek ediyorum doğrusu... Bakalım konuyla ilgili detaylı bilgileri gördüğünüz tavrınız 90 derece değişmesin lütfen şimdi size göre yalan konuşuyoruz ya o zaman doğru konuşulduğunda da acaba bu karalamak isteyenler ve inanmayanlar aynı şekilde tepki verecek mi? hep birlikte göreceğiz... Bir diğeri Dilarabilisim.Com Burdur'da vergisini veren bir firma bunuda yazılan manasız birkaç yoruma belirtmek isterim. Neyse hep birlikte bekleyip göreceğiz... Kendisiyle gece görüştüm durumu iyi yakın bir zamanda kendisi sizlere gerekli açıklamalarda bulunacaktır. Şimdilik konuyu karalamak yerine yorumsuz bırakıyorum iyi günler.