2. Madde filtre sebebi bence
Hayırlı olsun.
benimden aklimdan o geçiyor
Geçmiş ve hayırlı olsun kardeş.
saolasin kardes
Tebrikler,sizin icin guzel bir tecrube olsa gerek. CAlismalariniz cok yerinde olmus ancak 7-8 etiketten filtreye neden girsin ki. pek sanmiyorum etiketten dolayi oldugunu.
hocam her ne kadar siteden su anda faydalanamasamda mutlu ediyor insani birseyler ogrenmek ve basarmak.
filtreyen normal etiktek girsen belki birsey olmaz fakat etiketleri de bot ekliyordu ve bot bazen basligi tam kopyalamadiginda ornegin recep ivedikte sadece R harfi koyuyrdu otomatik bot oldugundan ben fazla incelemiyordum, googlde r ile ilgili konu 7-8 etiket gorunce filtreye aldi bence. yani bunun için aldiysa zaten hak veriyorum google a.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:35:23 -->-> Daha önceki mesaj 01:33:33 --
Hayırlı olsun bro. Allah'tan henüz böyle bir şeyle karşılaşmadım. Film sitem olmasına rağmen tek bir etiketle geçiştiriyorum. Zaten SEO'n sağlam olursa etiketlere pek yüklenmene gerek kalmıyor.
eskiden etiket eklemek moda idi, google da bu modayi seviyordu açikcasi. bence algoritmalar degisince etiktelerin bir önemi kalmadi gibi. yine de ekliyorum 2/3 adet zarari dokunmaz faydasi yoksa bile 2 saniyem kaybolur o kadar.