adsense de malesef çifte standart var bunu herkes biliyor bazı sitelere göz yumuyorlar.
Birde Adsense'nin gözünden Bakmak lazım adamlara büyük bir ilgi var tekeller tüm webmasterler adsense ile çalışmak istiyor. Diğer Reklam şirketlerinin en az 4 katını veriyor adsense
Bu Tabloda İnternette milyonlarca site var en az yüzbinlerce de webmaster bu kadar büyük bir havuzda adamların seçenekleri çok olduğu için aşırı seçici olarak hak yeniyor. Herkese Kurallar Eşit İşlemiyor.
mesela bi mp3 sitesinde 4 senedir adsense reklamları var kimse karışmazken. yeni bi webmaster aynı siteye reklamını koysa anında banlanır. bunu defalarca denedim.
Bizim yapacağımız hiçbirşey yok .
Sadece adsensenin bu şekilde giderse kalıcı olacağına inanmıyorum. Nedeni ise Hak Yeniliyor. Beddua alınıyor.
Adaletin olmadığı hiçbirşey kalıcı olamaz. Belki 3-5 belki 10 sene ama bi şekilde kendilerine çeki düzen vermedikleri sürece bitecekler.
Adsense nin tek avantajı google arama motoru adsense den önce google a rakip çıkmalı Nasıl ki yahoo nun tahtını google bir anda devirip lider oldu bir zaman da gelir google devrilip x arama motoru liderliğe oturur.
Bilinmez belki de Yerli arama motorumuz google u en azından türkiye'de devirir.
Durumu aslında özetlemişsiniz. Benim google acamaya kafa tutacak beklentim aslında sadece ruslardan yana yandexe geçen mail attım adsense gibi iş ortaklığı hizmeti verseniz güzel olurdu diye diğer ülkelerde bu hizmeti veriyorlarmış şahsım adına konuşuyorum eğer böyle birşeyi yapsınlar yani türkiyeye getirsinler adsensenin yarısını verse yeter tercihim googlenin tekelliğini elinden almaktan yana olur. Bu kadar büyümesi webmasterların sayesinde tekrar onları indirmekte bizim elimizde böyle bir örnek vermek doğrumudur ama günümüzün arap baharı misali bir isyanda webmasterlar çıkaracak gibi.