k12k adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonra Tekrar Değerlendirme isteği gönder Mesaj Olarakta şunu belirt bu sitelere benim bilgim olmadan eklenmiştir. Linklerin silinmesini istiyorum tarzında bir mesaj atarsan sorunun çözülebilir.

Heryerde aynı şey yazıyor.Mesaj atın sorun çözülebilir, diye ama
maalesef google bu mesajları dikkate almıyor.
Yada bize öyle davranıyor.
Aynı sorun benim sitelerimden birinde de var.

Ben neler yazdım yaklaşık 8 aydır uğraşıyorum.
Hala aynı uyarı geliyor.
Sorunumuz site için, aldığımız backlinklerde.
Backlinkli (Anchor keyword) sayfalarım google aramalarında
7. sayfadan sonra, backlinksiz sayfalarım 1. veya 2. sayfada çıkıyor.
Yani bu (Anchor keyword) ile aldığım backlinkler, sadece sayfa bazında değil
keyword olarak bile gerilerde kalıyor. Test ettim; çıkmayan keyword ile ilgili sayfayı kaldırdım. Yeni bir url oluşturdum. Uzun bir süre sayfayı takip ettim fakat bu sayfa yine ortalıklarda yok.
Yani bu backlinklerden dolayı keyword cezası yemiş oluyoruz.
Bu nedenle sitelerinden link verenlere mail ile ulaşamadığım için, whois den, veya hostlardan telefonlarını bularak birebir verdikleri linkleri kaldırttım.
Yine yeniden değerlendirme istedim.
Ama sonucun yine değişeceğini zannetmiyorum.
Google çalışanlarının mesajda; aşağıda yazılı sitelerden linkleri kaldırttım
dediğim için, gidip o sitelerden benim linklerimi kontrol edeceklerini hiç sanmıyorum. Onlarında bizim kullandığımız webtools gibi bir sistem kullandıklarını düşünüyorum.Bu backlinklerin temizlenmesi de o sitelerdeki sayfaların tek tek yeniden indexlenmesi ve bizim sitenin bağlantılarınıda buna göre güncellemesi gerekecek. Bu da ilgili sitelere google un ne sıklıkla uğradığına bağlı. Yani uzun hikaye.
Ne zaman sitemize verilen bağlantılar biterse, bu cezayı da o zaman kaldıracaklar diye umut ediyorum

Saygılar