Duaederiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet script alındı gerekli duzenlemeler yaparak siteme dahil ediliyor.Gerekli yardimi cekinmeden yaptılar hic bir ek ucret talep etmeden
Hayırlı olmasını diliyorum. Güle güle kullanın.

Halil84 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yönetici panelini pm alabilirmiyim
p.m. gönderilmiştir.

SilverWolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır seri ilan araştırdığım için bu demoyu da inceledim. Özellikle ilan detay sayfası özensiz geldi bana. 10 resim ekleniyor ama 2,5 satır tutuyor, oysa büyük resmin altında iki satırda 5'er adet olmak üzere daha küçük önizlemeli olmalıydı. Üst resmin sağ tarafındaki ilan bilgileri ve altındaki favorilerime ekle / mesaj gönder v.b bölüm de özensiz. Orası iki sütun olmalı. Kim ne derse desin sahibinden görsel olarak mükemmele yakın bir tasarım ortaya koymuş. Madem yapılıyor emek harcanıyor bence bu tür kusurlar olmamalı. ilandelisi.com'un detay sayfası daha güzel. Ama onda da üstteki navigasyon kategorileri hissiz. Bu sürüm için görüşüm şu: Görsel olarak biraz daha ince düşünülmüş yeni bir sürüm daha çıkana kadar ben beklemedeyim.
Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Belirttiğiniz tasarımsal konularda tema desteğini ayrıca biz veriyoruz veya müşterilerimiz css dosyalarını kendileri düzenleyebiliyor ya da düzenletebiliyorlar.

Demodaki sürümün asıl amacı, sistemin işleyişini müşterilerimiz ile paylaşmaktır. Satın alma işlemi sonrasında, belirtilen butonlar, logolar vb. özellikler isteğe özel olarak değştirilebilir.