hocam umudunuzu kırmak istemem ama meslek lisesinde birşey öğrenemediğnizi söylemişsiniz. eğer temel yoksa mat1-mat2 ve geometride çok sıkıntı yaşayacaksınız demektir. mat1 belki bi şekilde halledersiniz ama mat2 bana göre hemen halledilebilecek bi ders değil. birde geometrisi var. bende eşit ağırlık mezunuyum ama anlamadığım için sözelden hazırlanmıştım. eğer yapabileceğinize inanıyorsanız devam edin ama şüpheleriniz varsa ezberinizde iyiyse sözelden girmeyi deneyin. gerçi hangi mesleği istiyosunuz onu da bilmiyorum. sözelden hazırlanma gibi bi düşünceniz varsa kitap tavsiyesi yapabilirim ve hazırlanırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini elimden geldiği kadar anlatabilriim. çünkü ösym soru tiplerinde değişiklik yaptı bu sene özellikle tarihte. inşallah istediğinizi alırsınız. başarılar
Sizinde tavsiyenizi alim hocam hazırlanırken nelere dikkat etmem gerektigini soru tiplerini vs. eşit agırlık olarak 2 sistemede çalışcam şuan meslek olarak 2 yıllık hakkım var sınavsız geçiş yaparsam Allah bilir hangi ildeki üniversiteye düşecem belli degil hem sınava çalışıp puanımı arttırmak yeterince puana ulaşabilirsem bölüm degiştircem. bu yazıyı yazarken çok az sınav sistemi eşit agırlık sözel sayısal üniversite mevzularını çok bilmedigimden ne istedigimi bile ifade edemedim