neden bu iplerden geliyo biliyomusunuz?

php ddos scripti denen bişey var shell ile yüklüyon sonra oraya site adresi saldırı süresi port dosya dizin bölümü gibi ayarlamayı yapıyosun

bu script şuan piyasada rahatlıkla bulunuyor birde hack forumlarında mşllet shell dağıtıyor çoluk çocuk gelip onu kullanıyor ve bilinçsizce saldırmaya başlıyor

ben zamanında çok saldırı aldım günde böyle 20-30 ip adresi banlıyodum cpanelden bilen bilir hatta şuan baktımda 332 tane ıp banlamışım

bu ddos scriptleri o sunucudaki hatın daha doğrusu eşzamanlı php sorgusu ne kadar yapabiliyorsa o kadar saldırı yapıyor yani bu scriptlerle rahatlıkla bir tanesinden 100mbit saldırı gelebilir

bunlar tamamen mysql kasar arkadaşım yda sunucunuzun hat miktarına yaklaşıncaya kadar

bu scriptler pitasada mysql f**ker olarak bilinir yani bu script sitenizi doğrudan kapatmak değil sunucudaki sorgular çoğalır ve site direk down oluyor

bu script html işlemez çünki html stabildir php ise sorgulu ve birde mysql girince iş kötü

şimdi neden cart.phpye saldırıyolar anladıız sanırım siteniz html ise oradan saldırmak zorundalar yoksa işlemez.

şuç kimde bu scriptleri çoluk çocugun eline veren sözde hekiırlarda...