26 tıka lead gelmemesi doğal. Bu test bile değildir. Test kelimesinin t si bile değil. Yani bazı kampanyalar vardır ki 5-10 dolar değil 100 doları bile test için hava atıp harcamak gerekebilir. E benim o kadar param yok diyorsanız zaten geçmiş yazılarımda bunu yanıtını vermiştim. Hiç para harcamadan bir haftada muhteşem bir strateji kurup zengin olunacağını zannedenlerden olmamak gerekir! Burada targetinizde olan kelimelerde sorun olabilir! Ama önümüzde veri olarak sadece 26 tık var. Yani bu kelimelerde bir sorun var mı yok mu fikir sahibi değiliz. Bir de geçmiş yazılarımı okumanızı öneririm. Broad da durmasının anlamı yok. Extended Match bölümündeki broadları phrase yapın. Phrase neden önemli? Hedefi daraltmanız için önemli. Geçmiş yazılarda şöyle bir örnek verdiğimi hatırlıyorum kısaca tekrarlayalım. Baby kelimesine bid ediyorsanız ve bebek offeri üzerinde çalışıyorsanız broad da bırakırsanız yetişkinlerin algısındaki baby tıklamaları da işin içine girer siz onu phrase yaparsanız yetişkinler değil sadece bebeği için ürün arayan anne, teyze, hala baba falan filanlar girer. Ayrıca offerin hangi ülkede olduğu önemli USa üzerinde çalışıyorsanız reklam sıralamanızdaki kelime yerine bakmak için USA seçin. Tüm ülkelerin olduğu gösterim örneğin 0,12 ise belki o kelime USA için 0,6'da ilk sıralarda yer alıyordur. 0,12 ye yükleselten kanada ve ingiltere olabilir. O nedenle her kelimeniz için bunu iyi kontrol etmeniz lazım. Her kelime için TDU ayarlarını da yapmanız gerekebilir. Yeni bunları nasıl yapacağınız geçmiş yazılarda var.

Hedef kelimeleriniz ekran da gördüğüm gibi sadece 3 tane ise zaten o kampanyayı test etmiş yine sayılmayız. Önce hedef kelimeleri yoğun tutup sonra gelen tıklamalara gösterimlere göre analiz edip daraltma yolunu öneriyorum. Sadece 3 kelime ile başlıyorsanız mutlaka çok güvendiğiniz ve tam noktasından vuracağınızı bildiğiniz hedef kelimeler olması lazım. Ki bu imkansızdır. Bazı offerlar için iyi iş yapanlar bazılarında aynı işlevi görmez.

Bir de bu işin açı bölümü var. Geçmişte yazmıştım. Açı da ikiye ayrılır. Benzeş konular üzerinde çalışılanlar olduğu gibi bir de aykırı konularda olan ters açılar gündeme gelir. Ki buna benzer bir örneği (diş beyazlatma) mantık kurgusu ile geçenlerde vermiştim. Sizde buna benzer mantık çalışmaları ile ilgili offer üzerinde çalışabilirsiniz. Ama 5-10 dolarımın su gibi akıp gidiyor ne yapıcam derseniz zaten oyunun dışındasınız demektir. Cpa Kazandırır mı başlıklı yazılarımı lütfen okuyun bu sorularınızın yanıtları tamamen ayrıntıları ile oradadır. Nasıl phrase yaparım diye sormayacağınızı öneriyorum. Hepsinin anlatımı ve geçenlerde verdiğim linkte listelenen sitelerde (herhalde incelemişsinizdir) haddinden fazlasıyla bulunuyor.

Bu soruya sadece resimli kanıtlarıyla sorduğunuz için yanıtladım. Lütfen artık 7search ile ilgili soru sormayın! Bunların hepsinin kaynağı var. Açıklandı videoları var yazıları var dersleri var. Bloglar 7search stratejisi ile dolup taşıyor. www.google.com adlı bir arama motoru var. Bunu mutlaka ama mutlaka kullanın araştırma yapmak önemlidir! Hiçbir araştırma yapmadan sadece deneme yapıyorsanız deneyim kazanamazsınız. Deneyin araştırın yanlış olsun yine araştırın yeni birşey bulun onu deneyin, para harcayın para kaybedin. Başka işlerim var, çok yoğunum zaten buna 15 dolar para yatırdım kazanamadım ara sıra buna bakarım vs diyerek bu işin ciddiyetinde değilseniz. Benim size söyleyecek pek bir sözüm yok. Anlayışla karşılarım. Bu son yazdıklarımı bana özelden soran arkadaşımıza söylemiyorum. O yanlış anlamasın. Bu tarz saçma sorular ve yazılar o kadar çok özelime geliyor ki, ne yazık ki bazı arkadaşları da artık engellemek durumunda kalıyorum özel mesaj kutusunu doldurmamaları için. Sorduğunuz sorunun önceden yanıtı var mı? Bir yerde dersi var mı diye araştırmanız size gerçekten birşey kaybettirmez. Evet araştırırken birazcık yorulacaksınız hemen sorduğunuz soruda anında yanıt geliyor olması güzel birşey ama. Bu konuda soru sormayın lütfen dedikten sonra bile aynı şekilde soru sormanızı gerçekten anlamıyorum. Herhalde uzun süre bu başlıkta yanıt vermemek daha doğru olacak gibi...

Hepinize Kolay gelsin...