Scooter almayın hocam bir süre sonra acayip sıkıyor insanı.
bende bunu düşünüyorum ayrıca sadece ulaşım aracı olarak değil, bir zevk meselesi olarakta düşündüğümde bunlar bana uygun değil zaten hocam
yamaha yzf r125
honda cbr125
mondial drift 125
yamaha ybr 125
bu motorları önerebilirim,
tip , hız , yakıt olarak şuan en az yakanların arasında. ben drift kullanıcısıyım memnunum motordan
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Honda CBR 125 R kullanıyorum, yakıt olarak çok ekonomik. Km'de uzun yolda 10 kuruş yakıyor. Başlangıç olarak uygun bir makine.
hocam acaba bir full depoyu ne kadara dolduruyorsunuz ? Ve bu full depo yüzde 80 şehirdışı diyelim uzun yolculuk yani yüzde 20 de şehiriçi kullanım olarak beni tahminen ne kadar yol götürür ?
Hocam ben size motor olarak şunu yada bunu alın demiyeceğim aksine ALMAYIN diyeceğim. Motor tehlikeli ve risk olarakta fazla, geçen gün Allah rahmet eylesin 2 arkadaşımı motor kazasında kaybettim sizde lütfen birkez daha düşünün.
Hocam bu dediğimi şakaya almayın samimiyetimle söylüyorum.Motorun ne kadar tehlikeli olduğunu ve riskli olduğunu biliyorum fakat benimde içimde 80 yaşına kadar yaşama hevesim olduğunuda söyleyemem.Hiç değilse istediğim zevkleri tadayım bari.
Bşka tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa onların değerlendirmelerinide alabilirim.
Motoru öğrenmeye nereden başlamalıyım ? 125cc Ve 250 cc Motorun Bana aylık gideri ne olur ? (Vergisi pulu plaka masrafı vs.)