işkur anlaşmalı çizgi film yapımı kursuna bizi fatih sultan mehemt üniversitesinene çağırdılar..mülakat var dediler cv lerimizi aldılar biz size döneriz dediler mülakatsız bizi gönderdiler bu dün akşam da da işlerine gelen kişileri aldılar....

hiçbir mülakat olmadı. bilimer bilişim akademisi kurumu sırf kendilerini tanıtmak için uyduraca ile insanları toplayıp reklamını yapıp bizi eve gönderdiler..bilgisayar bilgisi gerektirdiği halde seviye tespit sıanvı da yapmadılar..

http://fsmsem.fatihsultan.edu.tr/fsm...egitim-86.html

ben bilgisayar programcılığı yeni mezunum....ssk bağkur hiçbişi yok gss var...şimdiye kada hiçbir işte çalışmadm...benden(benim gibilerden) belirtilen şartları taşıan daha kim var merak ediyom..işkur yoldan geçen dilencileri mi aldı...ne biçim kriter bu..bilgisayar bilen önşart var aldıklarınızın allnında mı yazıyor bilgisyar bildiği seviye tespit sıanvı yapmak zor mu geliyopr...25-30 soruluk..bir iş yaptınız onu da elinize gözünüze bulaştırdınız..

adamlara soruyorum neye göre aldınız daha önce oyun programlamada çalışmış felan diyor eee önşartta öyle bişi yok madem oyun programlamada çalışmış birilerini arıyorsunuz önşarta yazın da gelmeyelim..