site tasarımı 9gag klonu.
klonların %99.9'u genelde başarılı olamaz.
sıradan bir facebok karikatür, caps, vb sayfalardan farklı olarak ne vaat ediyorsunuz ziyaretçi kitlenize?
(%.1'lik kısım da sadece gittigidiyor'u temsil ediyor, ebay'i klonlayıp ebay'e satan çılgın bir Türk vardı zamanında)
İnsanların aynen tüm nitelikleri ile klonlanıp da ünlü diye karşımıza konulduğu bir ülkede yaşıyoruz, bu kadar tepkili olmanız farklı yerlerde yaşıyor olduğumuz hissini yarattı. Özgünlük savunuyorsanız evet katılıyorum, ama yoğun klon karşıtlığı için savunacak bir çok nokta var. Öncelikle kullanışlı olması; 9Gag gibi bir siteyi meşhur yapan etmen. Amacımız ilk olarak bunu kullanmaktı. İkincisi ise benzer bir tasarımın çekiciliği, 3.cüsü ise kullanılabilir ve düzgün bir kopyasının ülkemizde olmayışı sebeplerimizdendir.
Klon sitelere karşı değilim demek yanlış olur. Fakat siteniz yavaş hostunuz dan veya benden veya resimlerden... Ayrıca domain adınız içerikle bir alaka kuramadım malesef biraz daha yaratıcı olman lazımdı bu konudada olmadı .! İçerik bakımından sevilen bir iş fakat devam niteliğinin olması zor sen bir klon sitesin! Mouse scrool ile aşağa inmem nerdeyse kına getirdi ve kapattım.. Neden kayıtlı değilsin? Cevap neden kayıt olayım ayrıcalık ne? Şahsi fikrimdir tamamen zor da olsa başarılar
Yavaşlık paylaşımlı bir hosting ile başlangıç yapmamızdandır, evet resimlerden dolayı söz konusudur. Kackez.com adresinin ise farklı projelere ortaklık edecek olmasından ötürü domain ismi özellikle alınmıştır. İlerleyen günlerde bu sorunuza net ve somut cevaplar sunmak üzere yine bu platformda olacağım. Neden kayıtlı değilsin, çünkü sende katılabilirsin, tüketmekten ziyade elindeki ürünleri sunabilirsin. Bu yüzden; bir Türk olarak kullanıp atmak öncül gayemizdir, size ait bir iki fotoğrafı sitede görebilirsek ne mutlu bize..