Alıntı
"Suerte"
söylemek isterim şuan arkdslar ile reel olarak görüşmekteyim bağımız kopmadı fakat içlerinde evlenmeyen bir tek ben varım çoluğa çozuğa karıstılar artık zaman ayıracak başka insanlar var cevrelerinde iş hayatıda bir yandan zamanlarını çaldıgı için artık zor tekrar aktif olmaları biz kendi aramızda küçük bir gruptuk birşeyler yaptık mantıklı veya boş tartışılır benim için şahsi fikrimdir bu türkiyede gerçekten çok yetenekli insanlar var bunların bir kaçını dahi olsa böyle platformlarda bir araya getirebilmek birşeyler için teşvik etmek benim için önemli ben bu işi hala sıkılmadan yapıyorum ve sağlığım elverdiği sürecede devam edicem

bu arada kesinlikle belirtiyorum arkadslar herhangi bir lider vasfı ve ya bir grubun başında veyahut bir grup oluşturmak gibi insanları yönetmek gibi bir düşüncem yok kendimde gördüğüm tek vasıf birbinizi tanıştırabilmek olur ötesi yok her birey kendi öz iradesi ile davranır bunu yönlendiremeyiz yanlış olur

fakat bizim iş yaşamımızda 9 senedir şirket yönetiyorum hiç bir gün çalışma arkadaşımı seçme sansım olmadı bu alanda profesyonel düşünce planlama ve yönetim strejileri uygulanır kişiler fikrine değil ortak amaça hizmet etmek isterler ise ancak bir grup kurulabilir. buda zaten çok basittir her türlü fikir ortaklar arasında tartışılır sonuç itibari ile bir fikir belirlenir. ve palnlaması yapılır grup çalışmasının özü budur. hiç bir büyük proje asla ama asla tek kafadan çıkmaz etkenleri vardır yardımcı dayanakları vardır.
büyük bir proje çıkartıcaz gibi bir iddamda yok çıkmaz da diyemem önce gönül vermek lazım bu alanda 2 yazılımcı grub var maddi gelir sağlayan profesyoneller ve özgün yazılım geliştiren profesyoneller var her ikiside bence eşit biri digerinden önemli veya üstün değil her ikiside işini yapıyor tamamen görüş ve düşünceler ayrı onun dısında baska bir ayırıcı ozellikyok her iki tarafta olmak zorunda

Yorum için teşekkurler farklı bir bakış acısı belirtmişşin aslında olumlu veya olumsuz beklediğimden daha güzelseyler çıktı bir sürü yetenekli meslektaşım mevcut