bence makalende bayağı bir bilgi yanlışı var bilmeyenler hemen bunu denicek sonu hüsran olucak emin olun
backlink profesyonellik ister arkadaş herşeyi yerine göre yapıcaksın herşeyin azıd a fazlasıda zarar uyanık olcaksın
makalenizde şu bilgi çok önemli
""programlarla eklenen ve yüzlerce binlerce yerlere eklenen makaleler"
şimdi bu tırnak içindeki şeyi biraz açıcam
google doğal backlinkleri sever yani çöp sitelerde paylaşılan linkler ve aynı anda(dakika ile hafta) yüzlerce blog imleme vb. yerlerde paylaşılan linkler bunlar tamamen sitenizin spam olmasına spamıda geçin sitenizin çöp site olmasına sebeb olur
napıcaz
arkadaşlar şuan seoda en etkili silah şüphesiz ölçülü backlink ve tanıtım yazılarıdır.
tanıtım yazısı kategorisini inceleyin ya da backlin
bu adamlar malmı bu kadar para yatırıyor? cevap hayır
bu olaylar sadece pagerank olarak düşünülmemelidir çöp olmayan sitelerdeki linkler google'nin sevdiği şeydir seo denen illet %45 diğer sitelerdeki linklerdir.
şimdi bir diğer konumuz backlink ve tanıtım yazısı!
backlink süreli olaydır ve etkisi ord a kaldığı sürededir
tanıtım yazısı site açık kaldığı sürece silinmeyen ve seoda en etkili silahdır faydası her zaman vardır sadece 1-2 ay değil her zaman tanıtım yazısı faydasını görürsünüz.
bir diğer olayımız alexa
arkadaşlar alexa için size tek önerim şu dmoz ve diğer dizinlerdeki toplist ve link ekleme siteleridir bu sitelerin faydası sadece alexadır link olarak çok az dönüşü vardır ama şimdi buraya yazdım diye önünüze gelen siteye eklemeyin alexa değerini iyi seçin alexa değeri 1milyon attı link ve toplistlere linkinizi eklediğinizde aşexada çok iyi düşüşünüz olacakdır.
şimdi kısaca toplamak gerekirse benım size tek önerim sağlam backlink ve tanıtım yazısıdır.
(bir sağ köşedeki
like butonuna basmanız teşekkür anlamına gelir

)