Dataistanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NetBlogi,
ben olayı farklı bir uygulama ile yaptım.

temanın functions.php dosyasından "Reklam" adında profil alanı tanımladım.
her yazarın profil alanına adsense kodunu eklemem ve sonrasında tekil yazı alanına da

<?php 
echo the_author_meta( 'reklamads' ); 
?>
bu kodu ekleyince oldu. Ancak; Normal Metin yazınca çıkıyo ADsense kodu koyunca boş gösteriyo reklamlar çıkmıyo..

Functions.php ye eklediğim kod aşağıdadır;

function fb_add_custom_user_profile_fields( $user ) {?>    <h3>
<?php _e('Yeni Profil Alanı', 'your_textdomain'); ?>
</h3>    <table class="form-table">        <tr> <th>                <label for="reklamads"><?php _e('reklam', 'your_textdomain'); ?>            </label></th>            <td>  
<input type="text" name="reklamads" id="reklamads" value="<?php echo esc_attr( get_the_author_meta( 'reklamads', $user->ID ) ); ?>" class="regular-text" /><br />                
<span class="description"><?php _e('Lütfen Bu Alana Dokunmayınız.', 'your_textdomain'); ?></span>            </td>        </tr>    </table>

<?php }function fb_save_custom_user_profile_fields( $user_id ) {    if ( !current_user_can( 'edit_user', $user_id ) )        return FALSE;    update_usermeta( $user_id, 'reklamads', $_POST['reklamads'] );}add_action( 'show_user_profile', 'fb_add_custom_user_profile_fields' );add_action( 'edit_user_profile', 'fb_add_custom_user_profile_fields' );add_action( 'personal_options_update', 'fb_save_custom_user_profile_fields' );add_action( 'edit_user_profile_update', 'fb_save_custom_user_profile_fields' );
Bu olayı yaparsak iş tamam olacak ve sürekli özel alan ile kimse uğarşmayacak. Bu olayı düzenlerseniz 15 TL Hemen aktarabilirim size.
MSN adresinizi gönderin bakalım.