Geçen sene tam olarak 4-5 tane fare yakaladık evde. 2-3 tanesi benim odamda, diğer 1-2 tanesi başka yerlerde çıktı.
Şimdi yine 1 tane fare var odamda. Gardolabın arkasında her gün gece 03:00 04:00'dan sonra geliyor orada sesler çıkartıyor, bazende öğlen 14:00 civarları geliyor.
Gardolap yaklaşık 3-4 metre uzunluğunda tüm duvarın cephesini kaplıyor. İçindeki bir poşeti yenmiş bulduk. O duvarın arka tarafındada tam banyoda klozet var. Ve o duvardan su tesisatları geçiyor.
Duvarda bir kaç tane 1-2 cm delik filan var nereye çıkıyor bilmiyorum. Aynı zamanda duvarın öteki cephesinde yerde 3-4 tane doğalgaz borusu var ev içinden geçen. O duvarıda yatak kaplıyor. Önceki farelerde orada pisliklerine rastladık. hatta yatağımın altında.
Fare 4-5 cm uzunluğunda siyah-gri karışımında birşey bir kere karşılaştık, cesaret dolu çığlıklarımdan korkup sinsice gardolabın arkasına saklandı.
Gardolabı yatağı çektik odayı temizledik, kartona kaşar koyduk tuzak yaptık yapışkanlı, zehirli hapları attık fakat gelmiyor hiçbirine. Bi kere çıktı rastladık fakat yapışmadı bir yere.
Odanın krokisini bile ekleyebilirim bu fare sizce nereden geliyor olabilir ? Tuvalletten desek lağım faresi değil, fındık faresi cinsinden.
İlaçlama şirketler farenin geldiği yeri bilmeden,ilaçlama yaparsak işe yaramaz dedi.
Şimdi bu fare nereden geliyor olabilir arkadaşlar ? Varım bu konularda tecrübesi, eğitimi, donanımı olanlar

Duvarın içinde yaşayabilirmi mesala ? O deliklerden geliyor olabilirmi çünkü orada tuvalet var kanalizasyon boruları filan oradan besleniyor olabilirmi ? Yoksa klosetten çıkıp odaya geçmiş olabilirmi ?
Yardımlarınızı bekliyorum.