bende bundan 3 ay önce netim karinca hiziyla calistigi icin vodafone aradim, adam modemi kapat ac 10 dakika bekle dedi, her modemi acmamda calisiyor 5 dakika sonra yine karinca hiziyla calismaya basliyordu. sürekli aradim aradim, adam bana eski paketi kullaniyorsunuz dedi, alakasiz seyler anlatti, sirf internet calissin diye, annemis gibi konusup, onun adina konusup tamam o paketide istiyorum dedim, ne zaman gelir yeni modem falan diye sordum, yeni pakete gectiginiz icin 5 günde gelir dedi, 3 hafta sürdü tam. ayni firmada diger pakete gecmek 3 hafta sürüyor, 4 yil öncede buraya tasindim, internet telefon almak istedigimde 1 ay beklemistim. sadece istanbulda degil almanyada bile öyle. tüm dünyada sanirim bu böyle. neden böyle yavas calisiyorlar anlamiyorum, 2-3 günde gönderebilirler aslinda. 3 hafta internetsiz kaldigim icin ay sonu faturayi tam ödemek istemedim, adam bana bu defa farkli seyler anlatti, aklini bana takmasin, tuhaf sey yapmasin diye, bu defa hepten netsiz kalirim diye de uzatmadim. hem beni 3 hafta internetsiz biraktilar hemde tüm faturayi ödettiler.