NetBlogi,
ben olayı farklı bir uygulama ile yaptım.
temanın
functions.php dosyasından "Reklam" adında profil alanı tanımladım.
her yazarın profil alanına adsense kodunu eklemem ve sonrasında tekil yazı alanına da
<?php
echo the_author_meta( 'reklamads' );
?>
bu kodu ekleyince oldu. Ancak; Normal Metin yazınca çıkıyo ADsense kodu koyunca boş gösteriyo reklamlar çıkmıyo..
Functions.php ye eklediğim kod aşağıdadır; function fb_add_custom_user_profile_fields( $user ) {?> <h3>
<?php _e('Yeni Profil Alanı', 'your_textdomain'); ?>
</h3> <table class="form-table"> <tr> <th> <label for="reklamads"><?php _e('reklam', 'your_textdomain'); ?> </label></th> <td>
<input type="text" name="reklamads" id="reklamads" value="<?php echo esc_attr( get_the_author_meta( 'reklamads', $user->ID ) ); ?>" class="regular-text" /><br />
<span class="description"><?php _e('Lütfen Bu Alana Dokunmayınız.', 'your_textdomain'); ?></span> </td> </tr> </table>
<?php }function fb_save_custom_user_profile_fields( $user_id ) { if ( !current_user_can( 'edit_user', $user_id ) ) return FALSE; update_usermeta( $user_id, 'reklamads', $_POST['reklamads'] );}add_action( 'show_user_profile', 'fb_add_custom_user_profile_fields' );add_action( 'edit_user_profile', 'fb_add_custom_user_profile_fields' );add_action( 'personal_options_update', 'fb_save_custom_user_profile_fields' );add_action( 'edit_user_profile_update', 'fb_save_custom_user_profile_fields' );Bu olayı yaparsak iş tamam olacak ve sürekli özel alan ile kimse uğarşmayacak. Bu olayı düzenlerseniz 15 TL Hemen aktarabilirim size.