Merhaba arkadaşlar,

İlgilizce sitelerden kazanmak isteyenler için ideal. Tamamen ilgisizlikten satılık. Sadece sitedeki scrpitin ederi 250 lira zaten. Aşağıda script açıklamasını okuyabilirsiniz.

Site adresi: PM ile verilecektir.
Başlangıç fiyatı: 1 TL
Minimum arttırma: 5 TL
Hemen al: 250 TL
Açık arttırma son tekliften 24 saat sonra biter.
Sitenin aylık getirisi: Koymadım ancak 1$ filan getirir günlük.
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce - Saç modelleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: 50-60 Tekil 150-200 Çoğul
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 - PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Özel script, dağıtılmamak kaydıyla dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site ve script hakkında;

Arkadaşlar script tamamen özel yazdırıldı. Kesinlikle uğraş istemiyor. Kısaca tarif etmek gerekirse konu açmak için bu tarz sitelerde biliyorsunuz bir sürü resim filan toparlamaya ihtiyaç duyuluyor. Ancak script girilen kelimeyi google'da kendisi arayarak, kendisi resimleri bularak, istemediğiniz resim olduğunda onları da çıkararak kalanları tek tuşla yayınlayabiliyor. Yani bu scriptte içerisinde 40 50 adet fotoğraf olan bir konu açmak sadece 30 saniye. Scriptin değeri zaten en az 250 TL. Script ingilizce sitelerde kullanılabileceği gibi Türkçe içerik için de kullanılabilir.

Ancak ben siteyle konu açmak 30 saniye olmasına karşılık hiç uğraşamadım. Script de site de öylece kenarda duruyor. Bu haliyle sitenin indexi ve hiti aşağıdaki grafikte belli. Scriptte ortalama bir kişi 5 6 sayfa geziyor. Normal sitelerde bu sayı ancak 2 filandır herhalde.

Say.ac;

İlgilenenlere teşekkürler, alana hayırlı olsun.