Fıkra+eğlence içerikli bir web sayfam ve facebook sayfam var. Bu 2 sayfanında reklamını yapmak için fıkra yarışması düzenlemeyi düşünüyorum. 4gb mp3 player, flash bellek ve kitap gibi hediyeler ile ödüllendireceğim. Belki bana dönüşü olmayacak ama en azından uzun zamandır aklımda olan bu düşünceyi hayata geçirmek istiyorum. Nasıl bir yol izleyeceğim konusunda kararsızım, başlığı açmamın sebebi de bu

önerilerinizi bekliyorum. ilk aklıma gelenler şunlar :
1- web sayfamda ve facede başlık açıp, çok yakında ödüllü bir fıkra yarışması yapılacaktır gibi bir duyuru.
2- 2-3 gün sonrada güzel bir grafikle ilk 3 e vereceğim ödülleri ve yarışma kurallarını duyurmak
3- 1 hafta kadar süre ile katılacakların başvurularını facebook üzerinden almak. (grafik şeklinde mi, video mu, yoksa sesli bir fıkra yarışması mı ona karar vermedim henüz)
4- son olarak başvuru süresi bitince hem facebook ta hem de web sayfamda yarışmacıların fıkralarını paylaşacağım.
5- web sayfamdaki beğeni ve paylaşımları 2 ile çarpacağım, facebooktaki beğeni ve paylaşımları 1 ile çarpacağım. toplamından bir puan ortaya çıkarıp sonucu belirlerim. hatta google plus paylaşımlarınada 5 yada 10puan ilave edilebilir.
Toplamda 100tl gibi bir maliyeti olacak olan bu yarışma ile 5000 civarı yeni beğeni ve değişik bir reklam olur diye düşünüyorum. İlk baştada söylediğim gibi belkide bana 100tl lik bir getirisi olmaz ama uzun zamandır aklımda olan birşeyi hayata geçirmiş olurum
Not : r10 daki bütün kategori başlıklarını inceledim, başlığı açmak için en uygun yer olarak ilan panosunu buldum. umarım yanlış yere başlık açmamışımdır.