Clickbank için ilk olarak 2 adet çek hesabınıza gönderiliyor. Daha sonra clickbank'a destek bölümünden yazıyorsunuz. Onlar size mail atıyor etf ücreti 35 dolar kesmesini kabul ediyormusunuz diye. Sonra bilgilerinizi istiyor . Sizde bilgilerinizi gönderiyorsunuz. Diğer ödemeyi banka hesabınıza yatacağını söylüyor. Ödemeleri haftalık yada 2 haftalık alabiliyorsunuz. Ben ödemelerimi haftalık alıyorum. Alt limitimide 500 dolar yaptım. Bankaya (iş bankası ) çarşamba günü işleme giriyor. Diğer çarşamba günü saat 19.00 gibi hesabınızda oluyor yada en geç perşembe günü saat 19.00 gibi.
Çek bozdurmak için bankalara gittiğinizde büyük şubeleri seçin. Ben ankarada tandoğan şubesi ziraat bankasında bozdurdum. 3binden fazla bir miktar için işlemin başlatılmasına 97 tl ödedim ve 18 gün içinde ziraat bankasındaki hesabıma yatırdı. Bazı kişiler 40 tl gibi bir meblağ söylüyor çekin büyüklüğüne göre değiştiğide söyleniyor.
2. çekim henüz elime ulaşmadı ama 3. ve 4. ödemelerim banka hesabıma yattı . 2. çekimi çek günü dolduktan sonra banka hesabıma isteyeceğim. Anladığım kadarıyla 2 çek onların elinden çıkması gerekmektedir.