tabiki Maksat hem tartışalım hemde tanışalım r10 buyuk bir platform hem ticari hemde destek amaçlı çok fazla insan mevcut en azından bir fikir yazmış olmanız sevindirici tanışmış oluyoruz birşey yapmak şart değil

Alıntı
"ertan2002"
evet konuya hakimsin yurt dısında bu konu baya ileri seviye zaman konusunda böyle bir şeye zaten fulltime zaman ayırmak kimse için mumkundeğil bunada katılıyorum bende ayırabilirim dersem yalan soylemiş olurum sadece boş zamanlarımızda oturup kendi bilgimizi paylaşmak ve insanlara yararlı olmak maksadını düşündüm

yabancıların yazılım dillerinde bukadar uzmanlaşmasının tek bir nedeni var birbilerine vakit ayırıyorlar ve aktifler her konuda uzman olamamız mumkundeğil

yorumlarınız için teşekkur ederim ayrıca

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:25:36 -->-> Daha önceki mesaj 13:22:16 --

bu fikirlerin paraya çevrilemeyeceğini söylemedim geniş bakın konuya hem yardım etmek hemde ortada bir güç oluşturmak sonuçta yardım edeceğimiz konular buyuk projeler tabiki olmuyacak a-z ye oturup yazamayız moduler seyler kişilerin takıldıgı konularda ufak yazılımcıklardan bahsetmek lazım tam zaman ayırarak değilde bir plan dahilinde uzun süreli arge çalışmaları bu kişinin kendisini geliştirmesi içinde önemlidir. bakış açısıda onemli tabi