Site adresi : Pm ile gerekli kişilere verilecek.
Açık artırma başlangıcı: 100 TL
Minimum artırma : 5 tl.
Hemen Al : 350 TL
Satış sonlanma : 12/10/2012-08:00
Sitenin açılış tarihi: 8 ay.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Wallpaper sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 100-150 arası değişmekte
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Avscripts template scriptidir. Lisans dahil değildir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Site 8 aylık bir sitedir ve yaklaşık 5000 küsür resim vardır. Çok fazla vaktim olmadığından dolayı köşede duruyor öylece. İlgilenebilecek ilgi gösterebilecek birisine satmak istiyorum. Şu anda kendi kelimesinde google.com da 91 milyon sonuç içerisinde 5. sırada. Açık söylemek gerekirse sadece resimlerin başlıklarını toplu olarak değiştirdim ve siteye upload ettim. Zaten script panelden otomatik olarak yüklüyor resimleri. Etiket vs girmedim. Kaç aydır da herhangi bir veri girişi ve düzenleme yapmadığım halde halen 5. sıradaki yerini koruyor. Reklam olsa da fazla ziyaretçi olmadığı için günde anca 5-10 tık geliyor. Alan kişi adsense hesabını kendisi alacak ben vermeyeceğim belirtiyim. Bu arada limunate hesabı açarak da resimlerden ek gelir elde edebilirsiniz.

İlgilenen birisi olursa site ile günde 3-5$ kazanma ihtimali var. İsterseniz bu scriptle devam edebilirsiniz. İsterseniz sil baştan yeniden kurabilir önereceğim wallpaper sitesiyle uyumlu wordpress temasını satın alıp onunla devam edersiniz. Ben wordpresse çevirip tek tek elle düzenlemek istedim ama vaktim olmadı. Aşağıda site ile ilgili analytics verileri yer almaktadır.

Ciddi alıcılar teklif versin. Yarına kadar satılmazsa satıştan geri çekeceğim. Domain de network solutions da kayıtlıdır.