Bu paket aslında ilk olarak benim denediğim bir yapı idi, sonrasında
FaTe ile durumu paylaşıp; bu tip bir sistem uygulanırsa gerekli desteği sağlayacağımı belirttim, emin olun
49TL'ye daha verimli bir paket alınamaz...
Hem siteniz sosyal anlamda güçleniyor, hem referans yazılardan kaynaklı backlink elde ediyorsunuz...
Firma Medya 1 yılını tamamlamış, kelimelerinde ilk sayfaya gelmiş; her geçen gün daha da büyüyen bir sistem haline geldi öyle ki eklediğiniz her içerik LinkWheel sistemiyle dev bir Link Ağı'nın içerisinde harmanlanıyor, ve siz bu tanıtımınızı 4yaşında ve günlük 4k ziyaretçisi olan bir haber sitesi ile destekliyorsunuz, akabininde sitenizi 70K bir siteden MAKALE ile aşılayıp, kaliteli bir dizin sitesinden referans link ekliyorsunuz; tüm bu olguları hem statik hemde dinamik (sosyal) sitelerle desteklemekle elde ettiğiniz linklerin kalitesini artırıyorsunuz.
Pakette belirtilen
Sitenize 50 sosyal imleme işlemi bildiğiniz sıradan bir imleme değil. 50imleme 2gün sürüyor, çünkü imlemeler pinglendikten sonra her imleme linki de en az 3 kez imleniyor ve pingleniyor; her oluşan RSS sistemi tek tek FEED'lere ekleniyor ve siz sonuçta
200 ekstra sosyal link elde ediyorsunuz...
Sitenize 3,000+ farklı "who is", "website analizi" gibi servislerden backlink ise hızlı index almanıza yardımcı olur; herhangi bir SPAM vs engeline takılmazsınız; sistematik özenle hazırlanmıştır...
Siz raporunuzu eksiksiz aldıktan sonra bile paketiniz halen destekleniyor olacak çünkü
Firma Medya ve
Firma Bilgi 'ye eklenen her içerik Link Ağına gittiği gibi link ağında bulunan sitelerde sürekli desteklenmekte; bu sitelerden 2-5liraya tanıtım yazısı satılmamaktadır; sitelerin akıbeti için gizliliğini korumakta ısrarcıyız
Hem
backlink elde edip hem kelimenizde yükselmek için 49TL ödemeniz yeterli...
Kalın Sağlıcaklar...