Bende alamıyorum kilo 1.72 , 63 kg
Ama sen baya zayıfmışsın , spor salonlarında kilo alma programı var ben gitmeyi düşündüm ama fırsat bulamadım denemende fayda var .
Spor salonu bul.İyi bir yer olsun.Hocadan kilo almak için program iste.Vereceği programa uy ve düzenli şekilde ilerlet.Cips ye,kola iç derler ama bunlar gereksiz şeyler.Tamamen planlı ve düzenli yemen önemli.Ve neler yemen gerektiğini bilmen.
En mantıklısı bu katılıyorum cips kola falan derler sadece bölgesel yağlanmaya yardımcı olur
Düzenli yaşam, (saatlerin her güne uyması) uyku, spor ve öğünleri her zaman aynı saatlerde yersen vücut alışıp kilo almaya başlarsın. Ama söylediğim gibi en başta düzenli bir yaşam olması pek çok arkadaşın alamama sebebi ne zaman yatıp ne zaman kalktığının belli olmaması özellikle webmaster arkadaşlar için geçerli bu.
2 Yıldır hayatım düzenli 3 öğün yerim düzenli yerim yinede kilo alamadım .
spora gitme. 1.82 boy 55 kilo isen. Öncelikle istahsızlık gibi sorunun var ise oneday ilacı tavsiye edebilirim balık yagıda olabilir..
kahvaltıyı sağlam yap bol kalorili ürünler tüket yatarken yarım saat önce kesinlikle yemek. bu kadar..
Kahvaltıyı sağlam yaparım , yanlız yatarken yarım saat önce yemek sadece benim gibi mide rahatsızlığına yakalanırsınız ve buda mantıklı çözüm değil sadece göbek yaparsın bunla
Orantılı kilo almak istiyorsan spor salonuna gitmelisin .